Hızlı dönen şaftın devrini saymak

hocam stroboskop denen bir cihaz var yüksek devirleri temassız olarak ölçüyor

Sitedeki absolute encodrlardan bahsediyorsanız evet olabilir ama kayış falan deyince benim kafamda farklı şeyler canlandı. Motorun hareketin bildiğimiz kayışla encodera taşımayı düşünmüyosunuz heralde değil mi?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Sitedeki absolute encodrlardan bahsediyorsanız evet olabilir ama kayış falan deyince benim kafamda farklı şeyler canlandı. Motorun hareketin bildiğimiz kayışla encodera taşımayı düşünmüyosunuz heralde değil mi?

:) Evet aklımdan geçen buydu ama E5'ten sonra boşverdim gitti.

Zaten kayışla aktarsanız kayışın gergisini neyle ayarlayacaksınız? Hadi yayla ayarladık diyelim yinede mili çok azda olsa germiş olacaksınız buda ölçümü diğer yöntemden daha çok etkiler. E5 işinize yarıyor mu şimdi? Milde dönüş haricinde herhangi bir hareket yok o zaman?

İşime yarar da fiyatı çokmuş yahu. 75$ istiyor.

ilk verdiğim linkde devresi paylaşılmış malzemeleri bulabilirseniz daha ucuza mal olur

Neyse ki gümrük limitini aşmıyormuş :) Gümrük müşaviri tutmadan ve vergi ödemeden getirebilirsiniz. Ama fiytı normal bence. Türkiye de aynı marka olmasa da diğer encoderları bir araştırın isterseniz. Abb nin mi leuze nin mi başka bi firma mı hatırlamıyorum şimdi de encoderları vardı. Bi araştırın derim. Fiyatını hak ediyor bence.

Forum istatistikleri

Konular
130,340
Kullanıcılar
453,633
Son üye
AdeGuneys

Yeni konular

Geri