Hain Terör Saldırıları

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,240
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Hakkari Dağlıca’daki terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken terörün korkunç yüzünü lanetliyor,20 temmuz’dan bu yana hayatını kaybeden polis,asker tüm güvenlik mensuplarımıza Cenap-ı Allah’tan bir kez daha rahmet diliyoruz.

Bu vatanın bölünmez bütünlüğünün bozulamayacağı,bu türden kalleşçe oyunlarla teröristlerin hiçbir şekilde amacına ulaşamayacağı,şehit sayısının artmasıyla bu kalleşçe oyunun amacına hiçbir şekilde de varamayacağını,bu vatan hainleri her zaman için bilmeliler.Tek bir Türk askeri bu topraklar üzerinde sağ olarak kalsa bile,bu vatan asla bölünmez ve kimselerle paylaşılamaz.Bu böyle bilinmelidir.Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Hani bir tane forumdaş vardı. Ölen Kürtlere rahmet diliyordu. Ortalıkta görünmüyor .
 
Askerliğimi sene 1999'da yaptım (acemilik sonrası) asteğmen rütbesiyle 1 ay Muş merkezde, 1 ay Tunceli ili mazgirt ilçesi bulgurcular mezrasında, 10 ay da Bingöl ili Genç ilçesi Yayla mezrasında bulundum. Türkçe bilmeyen okul yolu görmemiş birsürü insan, Cehalet diz boyu, kandırılmışlık, korku ve ihanet, nasıl bakarım endişesi olmadan yapılan çocuklar, çocuklarının adını dahi bilmeyen babalar,13 yaşında baba olmuş çocuklar!... yazacak o kadar çok şey var ki !
Sonuç mu? Maalesef bu kan kolay kolay durmaz. Yıllar boyu artarak süren bir hastalığın tedavisi kolay olmaz, çok ama çok zor olur çok iyi bir tedaviyle bile çok uzun süreçler ister.
Ortamı görmüş birçok şeye tanık olmuş bir Türk Vatandaşı olarak karamsarım. Şahsi olarak hayattaki emellerimin bir çoğuna da ulaşmış biri olarak tek endişem evlatlarımız ve yeni nesillerimizdir.
Allah bu vatanın dört bir köşesinde dalgalanan Türk bayrağımızı, Camilerimizden ezanı eksik etmesin, ülkemizin bütünlüğünü korusun, tüm vatan hainlerini kahreylesin. Rabbim askerimizi, polisimizi, tüm güvenlik kuvvetlerimizi korusun, hainlere fırsat vermesin. Allah'ın gazabı ve laneti hainlerin ve zalimlerin üzerine olsun. [AMİN]
 
Son düzenleme:
Sayın yaşlı uzman bende Kullanıcı adınızdan hareketle yaşınızı büyük sanıyordum . :) ben 1985 de terhis olmuştum yedeksubaylıktan . Demekki ben yaşlının karesi olmuşum da haberim yok
 
Sayın yaşlı uzman bende Kullanıcı adınızdan hareketle yaşınızı büyük sanıyordum . :) ben 1985 de terhis olmuştum yedeksubaylıktan . Demekki ben yaşlının karesi olmuşum da haberim yok

Asıl yaş biyolojik yaş değilde yaşanmışlıklarla elde edilen yaş oluyor. Necip Fazıl ustanın dediği gibi insanı olgunlaştıran seneler değil yaşadıkları oluyor. YaşlıUzman nick'inin çıkış öyküsü de budur.
 
:)1976-1977 muhaberecı burdur acemı bırlığı özel dağıtım tekirdağ çorlu 20 ay hapis yatıp teskere aldım:)
 

Forum istatistikleri

Konular
129,099
Mesajlar
923,226
Kullanıcılar
451,410
Son üye
aeguney

Yeni konular

Geri
Üst