Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hastane konut gibi yapıların Elektrik işleriyle ilgili ise elimde birçok proje ve keşif listesi var.Paylaşabilirim ancak tam olarak ne istediğinizi bilmem lazım.
Hastane konut gibi yapıların Elektrik işleriyle ilgili ise elimde birçok proje ve keşif listesi var.Paylaşabilirim ancak tam olarak ne istediğinizi bilmem lazım.
hocam hastahane, otel, toplu konut gibi büyük ölçekli projeler ve keşifler varsa paylaşırsan sevinirim. Daha çok büyük ölçekli projeler lazım, teşekkürler.
keşif yapılan işe göre değişeceği için bunu bir kalıba sığdırmak mümkün değildir.yapılacak olan işleri basamaklar halinde yazıp o iş ile ilgili gidecek malzeme işçilik sarf malzeme nakliye vb gibi kriterleri teker teker yazmanız gerekir.
Her projenin keşfi farklıdır. Dolayısı ile bu konuda bir standart aramayın. Mesela ben 8-9 yıldır keşif çıkartırım. Toki konut projeleri hariç hiç bir projenin keşfinin benzer olduğunu görmedim. Ancak soru sorulursa yardım edebilirim. Mesela hastane projelerinde neye dikkat edilmelidir? tarzında bir soru gibi...