halojen lamba kompanzasyonu

halojen lambaların beslemesini aynı faza getirip 1 ad 1 kwar ve 0,80 kwar kondansatör bağlayıp sorunu çözdük ama floresan lamba ve değişik küçük monafaze yükler olduğu için diğer iki fazı kompaze edemedik herhangi bir fikri olan varsa sevinirim yada reaktör bağlarsak sorunu çözebilirmiyiz acaba

Bu lambaların beslendiği bir pano var neticede, armatüre uzanmaya çalışmanın bir manası yok, yaklaşık değerlerden yola çıkıp deneme yanılma yapmayada gerek yok. Panodan faz akım ve açılarını ölçmeniz gerekiyor.Hangi faz ne kadar kapasitifte hangi faz ne kadar endüktife girdi görmeden uygulamaya geçmeyin. Ölçüm yaptığınızda ne yapmanız gerektiğide, herşey meydana çıkacak.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
129,483
Mesajlar
927,314
Kullanıcılar
452,053
Son üye
Senijanaz

Yeni konular

Geri
Üst