Slm Arkadaşlar .
bu yazım sizlere değişik gelebilir .
öncelikle kombi arıyorsunuz . yapılan işlemler ilk önce doğrumu .
binanın ısı yalıtımı , peteklerin yeri ve ısıtma sistemini doğru döşendiği , vs gibi bu işlemlerin doğru olduğunu farz edersek gelelim kombi ana konuya birde unutmadan söyleyeyim devamlı yüksek ayarda ısı çalıştırılmayacak ve en az 10 mt tül petek döşenmemişse yoğunlaşmalı almayın kar yerine zarar edersiniz.
teknik özellikleri dikkati okuyun ve uzmanına danışın. her unutmadan diyorum , Hiç kimse anasını karnından bilğili doğmadı , öğrenmek güzeldir
başına gelmeden hiç kimse bilmiyor ve öğrenmeden . Ana
Şebeke ve gerekli yerlere su filitreleri taktırın sadece kombi kaliteli olsun ya diğer parçalar .
bir türlü kombiye gelemedik .
Alış veriş yapmasını biliyormuyuz ? Bende dahil .
Kombi kalite mi? + parası yüksek / kalite + parası normal / kalitesi az fiyat az vs gibi .
Servis konusu , servisi olmayan bir kombi alırmısınız soruyorum ? ( arıza anlamında ) servissiz olmaz biliyorum direk fabrikya tamir gitse .
veya az servisi .
Çok servisi olan kombiye ne diyeceksiz . Tabiki servis kalitesinin de kaliteli olması gerekir bir firmanın servisi az malıma güveniyorum diyor . bir firmada kaliteliyim diyor , çok servisi ile arıza fazla çıktığının göstergesi . servisin binanız uzaklığı , arızalı parça temini ve tamir süresi vs gibi .
Kombi firmanın verdiği garanti şartları ( tüm parçalarının ayrı garantisi olabilir ) ve süreleri iyi incelenmeli .
teknik özellikleri iyi inceleyin diyorum hatam ise uzmanmısınız ? teknik açıklamaları ( hesaplar vs çalışma sistemi ) tam anlayacak , görüyorsunuz her şey hikayeden . Pahalı olan kaliteli olacak diye bir şey yok tabiki . Gelişeceğiz bizler öğrendikçe . Sanayi bakanlığı tam bilmiyorum 10 yık süre veriyor , üretilen mal için parçası 11 yıl sonra bulacakmıyız ( çıkma veya kalan )demekki 10 yıl . Teknoloji ilerliyor , birde
Bakım bedeli kalitesine bağlı servis bakım bedeli 1 kombi parası , gel kombi alacağına pişman .
Malın varmı dedin var . Paran varmı az derdin var . Ben çok araştırdım kötümü yaptım bilmiyorum .
yerli adında ortaklık , diğer yabancı kombiler çin ve macaristanda yapılmalta almanyada üretilen kombi tek firma Viessman var bende bu firmadan aldım , Çeşitli özellikli ürünleri var ürünler arasında bacalarından dolayı çok verim az yakıt kullanımı olanlar var . Tabiki fiyatlar üzeride fiyat . servis hizmeti olarak: servise uzak yerde olduğundan biraz problemli , yedek parçalar üzeri fiyat , ( Allaha şükür arıza yok 1997 alım ) , kalite olarak parçalar kaliteli pompada kaliteli . şimdi arıza olursa düşünüyorum parçaları kalitesiz yarım kombi bedeli .
kafam karıştı sizlerinde kafası karışmıştır .
Kombiyi ( + ) artısını bir kenara yazın , ( - ) eksisini bir kenera
Bence tam ilgiler alın bir kenara yazın ve en mantıklı bir kombi seçin
Her seyin başı sağlık .
Herkese sağlıklı bir yaşam dilerim bye
Not : Yanlışım olabilir uyarılır ve düzeltilirse sevinirim
Saygılarımla ...