Berat6767
Üye

Çizim kötü olabilir, genel mantık bu. İmkan varsa, ilk girişte faza bir anahtar koyun, komple sistemi kapatmak için. Sensörlerin faz çıkışlarını (resme göre mavi) led trafosunun faz girişine bağlayacaksınız. Trafonun + - çıkışlarınıda ledlere çekeceksiniz. Kullanacağınız ledlerin çektiği akıma göre
sistemin basina trafo koysam sensör 12yle calisiyo da galiba siyahi lede maviyi ledin artisina ceksem olurmuÇizim kötü olabilir, genel mantık bu. İmkan varsa, ilk girişte faza bir anahtar koyun, komple sistemi kapatmak için. Sensörlerin faz çıkışlarını (resme göre mavi) led trafosunun faz girişine bağlayacaksınız. Trafonun + - çıkışlarınıda ledlere çekeceksiniz. Kullanacağınız ledlerin çektiği akıma göre trafo seçimi yapınız.
Ekli dosyayı görüntüle 119494
Hocam sizi de Yoruyorum ama Benim şu anda halihazırda olan 12 voltluk trafoyu kullanıyorum yani trafoyu sensörlü yapamam ama çıkışından hat alabilirimMH-SR 602 aldınız mı almadıysanız kalsın. Çıkışı 3v olduğu için onu modifikasyon etmeniz, yani çıkışı bi transistör ile sürüp, röle çektirmeniz lazım. "Mini pir sensor ac relay" şeklinde aratırsanız görürsünüz. Tavsiye Marka bağımsız mini pir sensör cata ct-9188 gibi direkt 220 ile çalışan sensör işinizi kolaylaştırır. MH-SR 602yi arduino hazır röle ile çektirebilirsiniz zannedersem hiç denemedim. Ama röle al sensörü zaman ayarı için direnç değiştir uğraşmaya değmez. 220v mini pir sensör tüm işinizi çözer. Yakın zamanda turuncu siteden 165tl gibi bir fiyata helios marka almıştım.
Elinizdeki malzemelerin listesini verin, ona göre yönlendirelim. Size led, pir sensör led trafosu, muhtelif kablo 0,75 gibi yeterli olacaktır.Hocam sizi de Yoruyorum ama Benim şu anda halihazırda olan 12 voltluk trafoyu kullanıyorum yani trafoyu sensörlü yapamam ama çıkışından hat alabilirim
https://www.google.com/search?clien...sörü+devresi&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8Hocam sizi de Yoruyorum ama Benim şu anda halihazırda olan 12 voltluk trafoyu kullanıyorum yani trafoyu sensörlü yapamam ama çıkışından hat alabilirim
12volt 33amper trafo cata ct2570 ,serit led 8metre ,sensör arastiriyorum ,kablo var, ama trafoyu hareket ettiremem baska ledler bagliElinizdeki malzemelerin listesini verin, ona göre yönlendirelim. Size led, pir sensör led trafosu, muhtelif kablo 0,75 gibi yeterli olacaktır.