Iammy
Üye
Airbrush için mini bir komprasöre ihtiyacım vardı ama fiyatları 1000tl den başlıyor bende neden kendim yapmıyorum dedim.
Basit bir mantıkla şöyle düşündüm bir tane 12v pompa bir Arduino bir basınç sensörü bir tanede 5lt şişe ve bağlantı elemanları dijital kontrollü bir kompresörüm olur.
Pompalara baktım bir çok çeşidi var ve özelliklerinden tamda anlamıyorum. Sistem maksimum 50 psi a kadar çıkıcak elimdeki tek veri bu airbrush tabancasının ne kadar hava harcadığını bulamadım ama bu iş için kullanılan kompresörler dakikada 20L hava basıyormuş. Bunu elde etmek zor gözüktü bu sebeple daha küçük bişeylerde olur.
Şimdi özet geçmem gerekirse bir hava pompası arıyorum
Max 50psi
Max 10L/dk
Sadece pompa kısmıda olur elimde matkap motorları var .
Ve sessiz olmalı.
Bana nasıl bir yol gösterebilirsiniz
Basit bir mantıkla şöyle düşündüm bir tane 12v pompa bir Arduino bir basınç sensörü bir tanede 5lt şişe ve bağlantı elemanları dijital kontrollü bir kompresörüm olur.
Pompalara baktım bir çok çeşidi var ve özelliklerinden tamda anlamıyorum. Sistem maksimum 50 psi a kadar çıkıcak elimdeki tek veri bu airbrush tabancasının ne kadar hava harcadığını bulamadım ama bu iş için kullanılan kompresörler dakikada 20L hava basıyormuş. Bunu elde etmek zor gözüktü bu sebeple daha küçük bişeylerde olur.
Şimdi özet geçmem gerekirse bir hava pompası arıyorum
Max 50psi
Max 10L/dk
Sadece pompa kısmıda olur elimde matkap motorları var .
Ve sessiz olmalı.
Bana nasıl bir yol gösterebilirsiniz
Son düzenleme: