Geçmiş olsun suatSfero potası denen aktarma potası sır çamuru tam kurutulmadan içerisine eriyik maden girdiğinde böyle oluyor maalesef
Geçmiş olsun suatSfero potası denen aktarma potası sır çamuru tam kurutulmadan içerisine eriyik maden girdiğinde böyle oluyor maalesef
geçmiş olsun. küçük bir dikkatsizlik sonrasında kaçınılmaz bir durum olmuş sanırım. Sphero potası tamir edilip de pişirilmeden konulmuşsa normaldir.Dünkü fotoğraftan sonra başımıza gelen iş kazası. Hafif yanıklarla kurtardık şükürEkli dosyayı görüntüle 69230Ekli dosyayı görüntüle 69231Ekli dosyayı görüntüle 69232Ekli dosyayı görüntüle 69233
Buyrun videomuz...
Motorun hayırlı olsun. 2006 yılında öğretmenliğimin ilk yılında almıştım. 2006 model ybr(yamaha) Eski hevesim hiç kalmadı. Bir zamanlar ne tutkunduk.10 dk önceçektim. yayladan ankara manzaralı.
Bende atayım arabamı, Bende atayım arabamı
iş varken, sağlık yerindeyken inandığın sana güç versin, kolaylıklar seninle olsun. bileğine kuvvetÖlümüne Çalışmaya devam . Çal keke çal . Mınıha...
Teknolojisi basit arabanın ben canını yerim . Kaputu açtın mı her şey gözünün önünde Ustası bol , yedek parçası ucuz . Biraz konforun düşük ama oda olsun