HDMI kablosu

merhaba evdeki küçük yiğenim uydu cihacına bağlı hdmı kablosunu çekip çekip koparıyor acaba bunun tamiri mümkün müdür ???

Ekli dosyalar

• DSCF2466.JPG
    377.8 KB · Görüntüleme: 50
Bence iflah olmaz, tamir edilse bile temas sağlıklı olmayacaktır. Geçmiş olsun

Valla pek konuşalılak gibi değil yiğenim henüz 1 yaşında ayrıca bu aldıkları 2 . kablo ..

Benim kızım da eve bir tavşan aldı. Okumaya üşenmezseniz sayabilirim giden notebook şarjları, uzaktan kumanda, telefon şarjları )))) Geçmiş olsun hocam , yeğenin canı sağolsun ))

Benim kızım da eve bir tavşan aldı. Okumaya üşenmezseniz sayabilirim giden notebook şarjları, uzaktan kumanda, telefon şarjları )))) Geçmiş olsun hocam , yeğenin canı sağolsun ))

eyvallah ama sizin tavşan ne yaptı orasını pek anlıyamadım ???
Elektronik eşyalşara zarar mı veriyor tavşan ??

hocam 1 tane sony universal uzaktan kumandanın tuşlarını kemirdi, 2 tane standart kumanda, 3 notebook şarj kablosu, sayısını bilemediğimiz kadar cep telefon şarjı kablolarını kemirerek kendini eğlendirdi )

hocam 1 tane sony universal uzaktan kumandanın tuşlarını kemirdi, 2 tane standart kumanda, 3 notebook şarj kablosu, sayısını bilemediğimiz kadar cep telefon şarjı kablolarını kemirerek kendini eğlendirdi )

usta sende hayvana kemirecek baka şey ver havuç ver açmı bırakıyon hayvanı ..
neyse elimde bir tane dijitürk hd uydu cihazı var bunu kaça satarız acaba ? kullanan var mı ? modeli DT-91103 hd PARA EDERMİ ACABA ??

Bir bizi yemediği kaldı hayvanın )) Hocam o konuda hiç bi malumatım yok malesef. İlla birilerine lazım olabilir. Ancak bu sitede satış amaçlı gönderi yapılmıyo aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…