Her Gün Eczaneye Gelerek Pansuman Yaptıran Sokak Köpeğinin İç Isıtan Görüntüleri | NTV

güzel ustam, içim o kadar soğudu ki, artık insanlara acımıyorum. ben semavi dinlere inanmadığım için de ve bir iki kere sizlerin öteki taraf dediğiniz yere de gittiğim için pek derdim değil (hastanede geri getirdiler) sadece karanlık orası. filistin olayına girmeyelim. orada yapılanlar insanlık suçu ama babaların günahlarını çocuklar çekmemeli. hak ediyorlar belki sivil halk değil ama hak ediyorlar. son imparatorluk döneminde Türk askerlerine yapılanlar affedilemez. araplar hiç bir zaman Türk'ün dostu olmadı. hep sırtımızdan vurdular biz Türk'leri. benim için hiç bir değerleri yok. bir de değişik bir pencereden bak, kim? kimi öldürüyor? arap, arabı öldürüyor. kutsal dediğin kitapta kabul ettiğin peygambere inanalar (sami kavmi) , senin kabul edip inandığın peygambere inanan arapları (sami kavmini) öldürüyor. burada bir tezat yok mu? inandıkları Allah aynı Allah değil mi? aynı Allah'ın indirdiği kitaplara inanmıyorlar mı?

ben bir Türk olarak Türk'ün tanrısına inanmayı seçiyorum. Tengri bana yetiyor.

hayvanların sevgilerinin bile bir karşılığı var, kapındaki köpeğini aç bırak, gider karnını doyurana bakar. kazan, kazan dünyası. ama o hayvanı aç bırakırsan (bilerek, isteyerek, işkence olsun diye) bu kişi ben olayım, teşbihte hata olmasın. o dünyada o hayvandan daha aşağılık bir yaratık olurum. tanrı aciz kullarına bakmayı emreder. doğada bile var olan bu kanunu, insan olarak çiğneyen ben olursam "insan" sıfatını hak etmem.
eğer hayatınızda bir kedi yoksa sevgiyi yaşamamışsınız demektir. köpeğin sadakati yemeğini verenle ilgilidir.

bu arada ressamın kitabını da bir okuyun, ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz. mein kampf

Forum istatistikleri

Konular
130,299
Kullanıcılar
453,556
Son üye
Diaries

Yeni konular

Geri