Her Gün Eczaneye Gelerek Pansuman Yaptıran Sokak Köpeğinin İç Isıtan Görüntüleri | NTV

güzel ustam, içim o kadar soğudu ki, artık insanlara acımıyorum. ben semavi dinlere inanmadığım için de ve bir iki kere sizlerin öteki taraf dediğiniz yere de gittiğim için pek derdim değil (hastanede geri getirdiler) sadece karanlık orası. filistin olayına girmeyelim. orada yapılanlar insanlık suçu ama babaların günahlarını çocuklar çekmemeli. hak ediyorlar belki sivil halk değil ama hak ediyorlar. son imparatorluk döneminde Türk askerlerine yapılanlar affedilemez. araplar hiç bir zaman Türk'ün dostu olmadı. hep sırtımızdan vurdular biz Türk'leri. benim için hiç bir değerleri yok. bir de değişik bir pencereden bak, kim? kimi öldürüyor? arap, arabı öldürüyor. kutsal dediğin kitapta kabul ettiğin peygambere inanalar (sami kavmi) , senin kabul edip inandığın peygambere inanan arapları (sami kavmini) öldürüyor. burada bir tezat yok mu? inandıkları Allah aynı Allah değil mi? aynı Allah'ın indirdiği kitaplara inanmıyorlar mı?

ben bir Türk olarak Türk'ün tanrısına inanmayı seçiyorum. Tengri bana yetiyor.

hayvanların sevgilerinin bile bir karşılığı var, kapındaki köpeğini aç bırak, gider karnını doyurana bakar. kazan, kazan dünyası. ama o hayvanı aç bırakırsan (bilerek, isteyerek, işkence olsun diye) bu kişi ben olayım, teşbihte hata olmasın. o dünyada o hayvandan daha aşağılık bir yaratık olurum. tanrı aciz kullarına bakmayı emreder. doğada bile var olan bu kanunu, insan olarak çiğneyen ben olursam "insan" sıfatını hak etmem.
eğer hayatınızda bir kedi yoksa sevgiyi yaşamamışsınız demektir. köpeğin sadakati yemeğini verenle ilgilidir.

bu arada ressamın kitabını da bir okuyun, ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz. mein kampf

https://www.milliyet.com.tr/egitim/...ri-biz-menen-sozu-nereden-gelmektedir-6445589
ben bir Türk olarak Türk'ün tanrısına inanmayı seçiyorum. Tengri bana yetiyor.
bir de değişik bir pencereden bak, kim? kimi öldürüyor? arap, arabı öldürüyor. kutsal dediğin kitapta kabul ettiğin peygambere inanalar (sami kavmi) , senin kabul edip inandığın peygambere inanan arapları (sami kavmini) öldürüyor. burada bir tezat yok mu? inandıkları Allah aynı Allah değil mi?
Bozulan kavimlere din, peygamberler gönderilmiştir.
Mezopotamya nın kaderi bu...
Bazen düşünürüm, insanların kaderi olduğu gibi, üzerinde yaşanılan topraklarında kaderi varmış.
Tıpkı Mezopotamya gibi....
5000 yıl Musa peygamber zamanı, sonrası
2000 öncesi İsa peygamber zamanı
600 yıl sonrası Hz.muhanmed zamanı,
Karıncanın bile hakkının korunduğu bir medeniyet...
Günümüzdeki durum nedir?
Üç kuruşa tamah ederek mâsum bebeklerin yoğun bakımlarda can vermelerine sebep olan, güyâ yüksek tahsil yapmış(!) bir grup doktor da zâhiren insan!
Veya ..
5000 yıl sonrası ne olacak?
İnsanoğlu hep aynı...vahşi ve zalim.
Aralarındaki iyi insanlar olmasa, bu dünya yaşanılacak gibi değil.
Bir damla petrolün, bir damla kandan değerli olduğu dünya ..
Hep aynı...

Son düzenleme:
https://www.milliyet.com.tr/egitim/...ri-biz-menen-sozu-nereden-gelmektedir-6445589

Bozulan kavimlere din, peygamberler gönderilmiştir.
Mezopotamya nın kaderi bu...
Bazen düşünürüm, insanların kaderi olduğu gibi, üzerinde yaşanılan topraklarında kaderi varmış.
Tıpkı Mezopotamya gibi....
3000 yıl Musa peygamber zamanı, sonrası
2000 öncesi İsa peygamber zamanı toplam
5000 yıl tarihle, bugünün farkı ne?
Veya
5000 yıl sonrası ne olacak?
İnsanoğlu hep aynı...vahşi ve zalim.
Aralarındaki iyi insanlar olmasa bu dünya yaşanılacak gibi değil.
Bir damla petrolün bir damla kandan değerli olduğu dünya ..
Hep aynı...
tezatlarda burada başlıyor işte, mezopotamya ve sami ırkı. dünya haritasını önüme açıp bakıyorum doğuya gidiyorum, kabaca, hindistan (ari) çin ve japonya(sarı ırk), biraz güneye iniyorum yeni gine, avusturalya (oberjinler), aynı hizada güney amerika (amazonlar) arada afrikaya bakıyorum yukarıda kıptiler ve aşağıda yerli bir çok halk var. kuzeye çıkıyorum kuzey amerika yerlileri, biraz ha yukarısı eskimolar, dönüp orta asyaya geliyorum ahanda bizim Türk'ler. bir avuç sami ve dört bir yanda insanlar. hadi samiler doğru yoldan saptı, peygamber geldi. eee diğer insanların suçu ne? neden onlara bir peygamber gelmedi. hepsinin oduna bile olsa taptıkları bir dinleri var, bir tanrıları var değil mi?

kazayla dünya tarihini okuyorum, geriye, eskiye gidiyorum. insan nereden nasıl geldi filan bakıyorum yazı ile dünya tarihi başladı diye bir ibare ve çivi yazısı ve sümerler. buyur buradan yak. biraz daha okuyup incelediğimde işin içine annunakiler çıkıyor. eee onlarda da efsaneler filan var. orada okuyoruz, gökten gelenler var, büyük bir tufan var, varlar bir türlü bitmiyor. bildiğimiz her şey yalan veya uydurma/uyarlama.

bakıyorum kur-anı kerim de yazıyor. "ben sizlere kullanasınız diye akıl verdim, sorgulayın" diyor. değiştirilmemiş kitap deniyor. farklı kaynaklardan araştırıyorum, kitapların hepsi değiştirilmiş, her gelen kendi ruhban sınıfının isteği yönünde yeniden yorumlanmış ve yazılmış. musa peygamber var mı? var, mezarı nerede? yok kimse bilmiyor. isa peygamber var mı? var, mezarı nerede kimse bilmiyor (şaibe çok yaşadığı ve isa diye atfedilen kişi bile meçhul) Muhammed peygamber var mı? evet var. mezarı da biliniyor. kitabı ne zaman yazılmış? öldükten kaç yıl sonra yazıldı? kaç kere değişti? muaviye kim?
tüm bu sorulara cevap arıyorum. dikkat ederseniz inkar yok. sadece sorular, sorular, sorular var. cevap nerede? kimde?

bu arada Türk'lere bakıyorum, orta asyada tengri inancını koruyanı var, şamanizm/budist olanı var, ortadoks hristiyan olanı var, musevi olanı var, müslüman olup ta mezhepleri farklı olanları var. tek bir ortak paydada birleşiyorlar Türk olmaları. "Türklük kaderdir, din ise bir seçim." benim lafım değil.ve ben Türküm.

Muhammed peygamber var mı? evet var. mezarı da biliniyor. kitabı ne zaman yazılmış?
Kitap zaten yazılıydı.( Kur'an)
İnen ayetler hafızlara ezberletilir ve deriler üzerine yazıdırılırdı.
Hz. Osman zamanında ayetler bütün kitap haline getirildi.

Sonradan yazılan sünnetler dir. ( peygamber uygulamaları)

musa peygamber var mı? var, mezarı nerede? yok kimse bilmiyor. isa peygamber var mı? var, mezarı nerede kimse bilmiyor (şaibe çok yaşadığı ve isa diye atfedilen kişi bile meçhul)
Dini öğreten öğretmenler dir.
Asıl olan , tek olan Allah'a tevhid inancı;

Sorularınızın tek cevabı ;
Bir olan Allah'a inanmak.
Tek güç, kâinatın sahibi, varlığımızın sebebi...
Bunları inkar etmemek...

Son düzenleme:
Kitap zaten yazılıydı.( Kur'an)
İnen ayetler hafızlara ezberletilir ve deriler üzerine yazıdırılırdı.
Hz. Osman zamanında ayetler bütün kitap haline getirildi.

Sonradan yazılan sünnetler dir. ( peygamber uygulamaları)

Dini öğreten öğretmenler dir.
Asıl olan , tek olan Allah'a tevhid inancı;

Sorularınızın tek cevabı ;
Bir olan Allah'a inanmak.
Tek güç, mülkün sahibi, varlığımızın sebebi...
Bunları inkar etmemek...
Keşke gülmeseniz...
bir olan bir tanrıya inanıyorum ve inkar etmiyorum.

Not:
Önceki mesajlarınızda" bir kaç kez öteki tarafa gidip geldim karanlıktı " diye yazmışsınız.

Karanlık olan bir şey yok.
Ölüm uyku halidir.
Uyku da karanlık yoktur .

Şair
Cahit Sıtkı tarancı ne güzel ifade eder ölümü...

Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.

Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,302
Kullanıcılar
453,558