günlük üretim planlamasını yük tevzi merkezine bildirmek saatlik değerleri bildirmek üniteleri devreye alıp çıkarmak manevra yapmak vs tam olarak sorun bu muydu bilmiyorum ama detaylı anlatmamı istersen onuda yaparımArkadaşlar merhaba hes 'kumanda operatörü olarak Antalyada X firmasına başvuruda bulundum.Telefon da mülakat yapıldı işe çağırıldım.Tecrübesizim görevlerim nedir ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Kurulu güç 1.8 MWh
Teşekkürler
günlük üretim planlamasını yük tevzi merkezine bildirmek saatlik değerleri bildirmek üniteleri devreye alıp çıkarmak manevra yapmak vs tam olarak sorun bu muydu bilmiyorum ama detaylı anlatmamı istersen onuda yaparım
[/QUOTE
Bilgi için teşekkürler biraz daha detaylı anlatırmısınız.Bakım ve üretim bakımları ne oluyor.
İnşallah başlayacağım yerdede öyledir.Kumanda operatörleri bakıma karışmaz bakım ekibi ayrıdır yani ben kamuda çalışıyorum bizde öyle özel sektörde de aynıdır sen sadece üretimden sorumlu olursun manevra ytm ve mytm ile iletişimi sağlarsın
örnegin: hattakı kesici arızalandı sen gerekn manevrayı yaparsın kesiciyi değiştirmek senin görevin değil bakım ekibinin işidirKumanda operatörleri bakıma karışmaz bakım ekibi ayrıdır yani ben kamuda çalışıyorum bizde öyle özel sektörde de aynıdır sen sadece üretimden sorumlu olursun manevra ytm ve mytm ile iletişimi sağlarsın