Yok hocam. Herhangi bir su kesintisinde önceden oraya yedeklenmiş suyu kullanıyoruz. 3-4 gün götürüyor o depo. Şuan hidrofor çalışmıyor ama depodaki su sayesinde ihtiyaçlarımızı görüyoruz.Bizimki neredeyse 1-2 senede bir membranı değiştiriyoruz. Önce usta çağırıyorduk, sonra işi kaptık 100-150 TL'ye satın alıp değiştiriyoruz. Sonra da hava basıyoruz, o kısım biraz tecrübe ve bilgi gerektiriyor. Hava basıncı düşükse suyu verir vermez tekrar yırtılması işten bile değil!
Yedek su deposu olayını tam anlamadım. Hidrofor sık sık devreye girmesin diye bu yedek depo ile rezerv su hacmi mi artırılıyor?
Fiş komple yandığı için öyle gözüküyor. Onu koparıp yeni fiş taktım.Fiş paslanmış mı bana mı öyle geliyor? Cihaz nemli bir ortamda mı çalışıyor? Paslanan/oksitlenen fişlerin direnci artar ve ısınmaya neden olur.
Elektrik bağlantılarını neme karşı koruyun ve ekli kablo kullanmamaya çalışın.
İyi bir usta çağırın bence. Daha sonra daha büyük masraflar açmasın.Fiş komple yandığı için öyle gözüküyor. Onu koparıp yeni fiş taktım.
İyi fikirmiş, hem su yokken Elektrik de kesik olduğunda da su kullanılabilir. Sadece üst katlarda su basıncı düşük olur.Yok hocam. Herhangi bir su kesintisinde önceden oraya yedeklenmiş suyu kullanıyoruz. 3-4 gün götürüyor o depo. Şuan hidrofor çalışmıyor ama depodaki su sayesinde ihtiyaçlarımızı görüyoruz.
Genelde bina bodrum katlarında olduğundan nemli, rutubetli ortamda oksitlenme kaçınılmaz. 23 senedir bizde bu tür bir sorun olmadı.Fiş paslanmış mı bana mı öyle geliyor? Cihaz nemli bir ortamda mı çalışıyor? Paslanan/oksitlenen fişlerin direnci artar ve ısınmaya neden olur.
Elektrik bağlantılarını neme karşı koruyun ve ekli kablo kullanmamaya çalışın.
Herkese teşekkür ederim. Ben de apartman sakiniyim.
Apartman demeye bin şahit ne yönetici var ne kapıcı.
Ben kendim 2 kere değiştirip çözmeye çalıştım bundan sonrası beni ilgilendirmez.
Herkes evinde keyif yaparken 1 saat ter içinde tamir etmeye çalıştım.
Kimsenin de umrunda değil o yüzden gerisi beni bağlamaz en kötü camiye giderim.
Bu olaydan bana kalan burdan öğrendiklerim herkese tekrardan teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?