Yerde NAD 712 vardı
Sen anten buluyorsun, ben PC kasası. isteyen ihtiyacı olan varsa dvd leri gönderirim.Kısa günün kârı. Cuma namazı dönüşü atılmış bir antenden söktüm. Ekli dosyayı görüntüle 101842Ekli dosyayı görüntüle 101843
Bodrum un çöplüğü herhalde öyle olur. ŞaşırmadıkSen anten buluyorsun, ben PC kasası. isteyen ihtiyacı olan varsa dvd leri gönderirim.
abone gazete dağıttığım dönemde, çöp konteynerinde bir kasa bulmuştum, sadece poversuply değiştirdim çalıştı. o dönemde köylerde fakir öğrenciler olurdu. avukat arkadaşım söylemişti ona verdim. avukattan sadece Monitör, klavye ve maus parası almıştım. o dönemde hurdalardan topladığım 5-6 makineyi köydeki ilk okul çocuklarına değerli hayırseverler sayesinde gönderdim. o dönemlerde makine verdiğim çocuklardan birisi şimdi youtuber olmuş.Bodrum un çöplüğü herhalde öyle olur. Şaşırmadık
dimmerler 220 volt o kadarını biliyorum da. kafam bi milyon. bu gün cumartesi diye erken başladım kaçıncıdayım bilmiyorum. bozuk olduğu için değil tadilatta yenileme için söküp atmışlar. tefali fişe taktım motor sesi geldi Ekran gelmedi, süpürge bilmiyorum ama en azından motoru sağlamdır. yarın ayık kafayla söker bakarım.abi sürgülü reosta çıkarmı yada sağlam 50 wat bir potansiyometre ekmek gibi su gibi lazım