Under Ground
Profesyonel Üye
Şu anki fiyatı tahminim 10-20 k arası olmalı.Fiyatı nedir bende merak ettim şimdi
Şu anki fiyatı tahminim 10-20 k arası olmalı.Fiyatı nedir bende merak ettim şimdi
Evet potansiyometre 10Kohm ama fiyatı nedir kaç TL 10.000-20.000 arası demeye çalışmadın sanırımŞu anki fiyatı tahminim 10-20 k arası olmalı.
https://www.radwell.co.uk/en-GB/Buy/VOLTRONICS/VOLTRONICS/V200019/?redirect=trueEvet potansiyometre 10Kohm ama fiyatı nedir kaç TL 10.000-20.000 arası demeye çalışmadın sanırım
Özelliği nedir kalite için bukadar pahalı olamaz sanırım watt gücü çok yüksek desek boyut ve ağırlık okadar çok büyük değil hata payı düşük desek kaliteli potlar var hassas ayar yapan bu pot benim aylık maaşımdan fazla para ediyor nereden baksan 2 aylık maaş vergisiz haliyle
Lokomotif sürücü hız kontrol devrelerinde kullanılıyor. Bu yüzden çok ama çok kaliteli bir malzeme . Tek değil, çift yönlü direnç skalası var . Zamanla bozulma ve aşınma da olmuyor .Özelliği nedir kalite için bukadar pahalı olamaz sanırım watt gücü çok yüksek desek boyut ve ağırlık okadar çok büyük değil hata payı düşük desek kaliteli potlar var hassas ayar yapan bu pot benim aylık maaşımdan fazla para ediyor nereden baksan 2 aylık maaş vergisiz haliyle
Şimdi anladım bu ulaşım sektörü işin içine girince fiyat uçuyor bir ara 40 amper 5 pinli role alacaktım deniz mazamesi satan yere gittim 20 dolar dedi oto parcacisina gittim 7,5 TL ye aldımLokomotif sürücü hız kontrol devrelerinde kullanılıyor. Bu yüzden çok ama çok kaliteli bir malzeme . Tek değil, çift yönlü direnç skalası var . Zamanla bozulma ve aşınma da olmuyor .
kötü yola düşmüş tüplü Televizyon mu o?Kısa günün kârı.