I O Field Değişken Sınırlama

nonstop

Üye
Katılım
18 Eyl 2008
Mesajlar
51
Puanları
1
Yaş
39
wincc flexible da ekranda IO feild oluştururken format kısmından 99 seçili olsun,ama ben ekrandan 60 tan fazla bir değer girdiğimde kabul etmesin,bu konu ile bilgisi olan varmı?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
arkadaslar anlasılır yazamadım galiba,ıo feild basıldıgında çıkan klavye üzerinde en üst kısmında min_max değerlerini nasıl yazdırırım.
 
degisken-sinirlama.jpg
 
Sn nonstop ı/o alanına bağlı etiketi tag listesinden bulun seçin. Seçili iken properties penceresinden(wincc flexte pencerenin altında açılır.) Bu pencereden sol taraftan properties sekmesini açın, altta listelenen sekmelerden 'limits' i seçin sol tarafta gelen ayar penceresinden 'upper' ve 'lower' yerlerini göreceksiniz.Buraya etiket veya değer atayabilirsiniz. Değer için constant seçeneğini seçin.
Resim eklemiştim ama nereye gitti anlamadım onda daha iyi görünüyordu.
İyi çalışmalar.
 
kartal gol yazmıs dogru bır sekılde.lımıtlerı ayarladıgında olucaktır. limits higher 60 yap senın dedıgın olucaktır.99 olarak belırledıgın sayının formatıyla alakalı bır secımdır kardesım.
 
ben ıo field üzerine sag tıklayıp properties+ limite baktığım için bulamamışım.teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,962
Mesajlar
922,116
Kullanıcılar
451,157
Son üye
AZK01

Yeni konular

Geri
Üst