ilk adimlar

ooo super allah bagislasin. Baskadir kiz babasi olmak. Benimki 5'e yaklasiyor :)
 
Bu arada aklıma başka bir soru takıldı. Arkadan vidalanıyorsa demek ki plakaya önce motoru vidalıyorsun. Sonra plakayı motorla birlikte arabalara vidalıyorsun. O nasıl oluyor? Arabalar motorun arkasında kalırsa vidalanmaz. Yoksa ben bir şey mi kaçırdım?
 
ooo super allah bagislasin. Baskadir kiz babasi olmak. Benimki 5'e yaklasiyor :)
:) Teşekkürler. Allah bağışlasın.

Bu günlerde biraz üzgünüz çünkü kızım emmek istemiyor. Yeterince beslenemediği için sarılık başlıyor. Ne yapacağız şaşırdık.
 
Allah anali babali buyutsun abi.
Soyle bir foto gosteriyim once vidali milin somunu sonra motor sonra z nin arabalarina iste muhendislik :D
1407357225609.jpg
 
hmm. Z eksenini yeniden yapacağım anlaşılan.
 
Evet bu sekilde oluyor :)

Emme konusunda endise etmeyin , sarilik cok gorulen bir durum derecesi onemli ama kontrol altina alinabilir bir durum. ilk zamanlardakine zaten fizyolojik yani normal kabul ediyoruz.
 
Allah bagislasin suat abi Allah analı babalı buyutsun.kiz babasi olmak cok güzel bir duygu benim kizimda 3,5aylik isten geldikten sonra beni gorunce gulmeye basliyor işte o zaman ne yorgunluk kalıyor ne bişey.sarilik ilk baslarda oluyo abi bizimde olmustu daha sonra geçiyor.

Spindle alicaksan yaptigin spindle motoruna talibim suat abi :)
 
Ben "do-it-yourself" adamıyım. Her şeyi kendim yapmak isterim ama bu sefer olmadı. Aslında olurdu ama kızım dünyaya geldi. Fazla uğraşamıyorum.
Allah ömürler versin, sağlıkla ve sevdikleri ile büyüsün, kısmetse bende bu Pazar 10 Ağustos yani seçim günü kızçemi evlendiriyorum. Sizlerde bu günleri görün inşallah.
Saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,821
Mesajlar
920,766
Kullanıcılar
450,909
Son üye
Kuzey27

Yeni konular

Geri
Üst