tekin126
Profesyonel Üye
imzamdada bahsettığım gıbı burada palavra sıkmak gırıla gıdıyor iş ıcraata gelınce tek kelıme yazan yok bence bu çok yanlış madem ılgın alakan yok neden yazar ortaya çıkarsın hayvan kaşağı makinesının kontrol kartı gerçekten ihtıyacın varsa yaz fiyat al özellik al numune yaptır işi yapıyorsan ama kontrolkalemınde iş olsun laf olsun dıye yazıyorsan bu iş değıl bayram öncesı gazıantepten bir muşterı aradı benden uretımını yaptığım cihazdan ıstedı tamam olur dedım ama adam 200 adet para peşin guzel teklıf fiyatta ciddi indırım yaptım numune istedı tamam dedımtest emem gerek haklı bana hesap numarımı vermemı ıstedı verdım hesabına indırımlı fıyattan numune için havale yapıyorum dedı bende indirimli fiyattan olmaz cihazın parekende fiyatından havale yaparsın ılerde numune yerıne bir adet hedıye gonderırım beğenmezsen numuneyı gerı gonderırsın paranı ıade ederım dedım meğer adama bir adet lazımmış boyle uyanıklarda var burada arkadaşlar darılıp gucenmesın bayram gunu fikir olarak yazabılır ama belırtmesı lazım ben Elektronik uzerıne arge- veya tasarımcıyım fikirlere açığım mantıklı fikir olunca inanır araştırırım bu bahsettığım konuda inandım araştırdım piyasada yok değıl istemedığın kadar hem fiyat olarakta çok uygun ama bu cihaz ihtıyaçsa kullanıcı özellık istıyorsa daha ıyısı daha mukemmelı yapılmalı mesela bir örnek vereyım hiz kontrolu veya robot kol hayvanın bellı kısımlarına donebılme gıbı özellıkler eklenebılır herkese ıyı bayramlar