inverter ile şebeke bağlama

Merhaba ustalar sorunuzu cevaplamış bu iş yerinde yapılmalı uzaktan olacak bir iş değil. Ne kadar bir güç ihtiyaçı var, Elektrik gittiğinde kaç saat elektriğe ihtiyacınız var, güneş panelleri neyi çalıştıracak veya neden güneş panelleri tüm sistemi beslemiyor Şebeke destekli çalışan sistemler var vb bir çok sorun var üstüne bina tesisatınızı uygunu mu.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhaba ustalar sorunuzu cevaplamış bu iş yerinde yapılmalı uzaktan olacak bir iş değil. Ne kadar bir güç ihtiyaçı var, Elektrik gittiğinde kaç saat elektriğe ihtiyacınız var, güneş panelleri neyi çalıştıracak veya neden güneş panelleri tüm sistemi beslemiyor şebeke destekli çalışan sistemler var vb bir çok sorun var üstüne bina tesisatınızı uygunu mu.
Güçlerine göre seçim yapılacak zaten ben sadece sistem nasıl olmalı bunu danışıyorum. Panellerim sadece istenilen durumda devreye alınacak. Jeneratör seçimi, güneş paneli sistemim hakkında bir şey sormuyorum sadece takıldığım konu besleme aktarımı. Bu konuda bilginiz var mı? Mevcut senaryoma dair fikir yürütebiliyomusunuz danışmak isterim
 

Forum istatistikleri

Konular
129,227
Mesajlar
924,462
Kullanıcılar
451,602
Son üye
Sorusormayagelenadam

Yeni konular

Geri
Üst