bahdiyarusta Üye Katılım 28 Kas 2010 Mesajlar 601 Puanları 6 Yaş 36 Konum istanbul 27 Şub 2014 #11 JAMMER Mİ??? bende var yaptım çalışıyor. denendi. tam sizin istediğiniz gibi. devre şeması baskı devresi ve bütün devre anlatımını ekte paylaşıyorum... demek isterdim ama mümkünn değilll. jameer devresi bulamazsınız.... :)
JAMMER Mİ??? bende var yaptım çalışıyor. denendi. tam sizin istediğiniz gibi. devre şeması baskı devresi ve bütün devre anlatımını ekte paylaşıyorum... demek isterdim ama mümkünn değilll. jameer devresi bulamazsınız.... :)
ht2lgl Üye Katılım 31 Ara 2006 Mesajlar 597 Puanları 1 Konum ist 27 Şub 2014 #12 YF devreleri ile çalışmak deneyim gerektirir ama biryerden başlamak lazım. Meraklıları linki inceleyebilirler.... Cellular Phone Jammers
YF devreleri ile çalışmak deneyim gerektirir ama biryerden başlamak lazım. Meraklıları linki inceleyebilirler.... Cellular Phone Jammers
devrearsiv Üye Katılım 3 Tem 2013 Mesajlar 52 Puanları 1 Yaş 30 5 Mar 2014 #13 basit 10 m2 alanda sinyal kesen jammer devresi olan bana ulaşsın. rica