Jarzlı matkabımı elektrikliye çevirmem için kullanacağım watt matkabınkinden yüksekmi olması gerek

burak321.

Üye
ASSUR PLUS Germany Profesional New Seri 24 Parça Darbesiz

güzel insan, ilk önce her ne kadar matkap ta yazsalar o bir şarjlı vidalama, ikincisi kavram sorunu. watt değil amper olacak. kavram karmaşası sorun etmeyelim. 12 volt adaptör/güç kaynağı/ trafo ile çalıştıracaksanız ki ben öyle anladım; tetik soft start özelliğine sahip olsa bile 20 amperlik bir besleme ilk kalkışta tıkanır. işyeri veya ardiye, ev gibi ortamda kullanacağınızı düşünürsek AC kabloyu uzun tutun. DC tarafı mümkün olduğu kadar kısa ve kalın olsun. seyyar kullanmak istiyorum, ara kablo sıkıntı çıkarmaz derseniz 12 volt 7 amperlik küçük akü ile de kullanabilirsiniz.

Şarjlı her cihazı batarya ile değil sürekli elektrik kaynağından besleyebilmek için besleme kaynağının verebileceği akım değeri bataryanın verebileceği anlık akımla aynı olmalı . Bunu yapmanın da astarı yüzünü geçer çoğu zaman . Bir hevesle alınıp bataryası cortlayan cihazları bataryasıza çevirmeye çalışmak da bu ülkenin hikayesi oldu malesef. Cep telefonu hariç hiçbir cihazı bataryalı sevmem .

Forum istatistikleri

Konular
129,712
Kullanıcılar
452,423
Son üye
taha hamdan

Yeni konular

Geri