jeneratör devreye girince sigorta atıyor.

Klimalarınızın hepsi bir fazlı mı? Üç fazlı olanda var mı?
soruyu soran ben değilim sayın alperbugra

Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
yani burda çözüm aramaya çalışıyoruz ama bir kişide arkadaş jeneratör 230 volt Şebeke 210 volt jeneratör devreye girdiğinde pik akımı 34 amp ilk akım şu demiyor afaki afaki şeyler konuşuyoruz . neye çöz üm arıyoruz ? kısadevremi arıyoruz ? hatalı bağlantımı?
pik akımı fazlamı? benim kafam çalışmadı kusura bakmayın o kadar akıllı değiliim ama elinize tesin ucuz ölçü aletlerinden alırsınız
pik akımına alırsınız hatta koyarsınız jebneratörü çalıştırırsınız kaç amper akım çektiğine bakarız. kaç volt olduğuna bakarız . pik akımına bakarız sonra belki fikir sahibi olabiliriz. kolay gelsin
doğru söylüyön kardeş. katılıyom sana

generatör dışında buna ne sebep olabilir. çünkü generatörden olsa birçok cihazı etkileyeceğini düşünüyorum. fikri olan yok mu? yardımlarınızı bekliyorum.

Klimalarınızın hepsi bir fazlı mı? Üç fazlı olanda var mı?

çözüm ne peki? aynı anda kalktıklarında sigorta kaldırmıyo dedim ama sigorta değiştiridim dedi.

Konuyu açan üyenin cevabını bekliyorum.

Son düzenleme:
klimalar 1 fazlı

Forum istatistikleri

Konular
129,688
Kullanıcılar
452,391
Son üye
girisimci25

Yeni konular

Geri