Köpru diyot hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -taha-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-taha-

Katılımcı Üye
Merhaba karaköy de ulutaş elektronik den GBJ2510- GBJ3510- GBJ5010 köprü diyot aldım bunları hassas tartıda tartdim 6.70gram geldi. hepsinin aynı ağırlıkta olması ve bacak yapılarının aynı olması beni tereddüt ettirdi. bunların bacakları çok ince özellikle 50 amper lik model nasıl 50 amper taşıyabilir diye dusunuyodum.bu konuda bilgisi olan biri bana öğretebilir mi köprü diyot için yazılan akım neye göre değişir köprü diyot seçerken nasıl seçcez.

Ağırlığına bakarak malzeme kalitesi tespiti 50 sene öncede kaldı. İçine beton da gömerler demirde. Kullanacağınız malzemenin sadece akım değil gerilim beyan değerlerine de bakın. Her zaman bir ya da iki kademe üstünü seçmeye çalışın.

Ağırlığına bakarak malzeme kalitesi tespiti 50 sene öncede kaldı. İçine beton da gömerler demirde. Kullanacağınız malzemenin sadece akım değil gerilim beyan değerlerine de bakın. Her zaman bir ya da iki kademe üstünü seçmeye çalışın.
Evet haklısın ama 3 farklı güçte olan aynı ağırlıkta olması nekadar mantıklı 25 amper ile 35 amper 50 amper aynı bacağa nasıl sahip olabiliyor

Asıl merak ettiğim bir güç kaynağı yapıcaz 30amper akım çekilecek filitre kondansatöru olarak 40.000 uf kapasitör takıcam köprü diyot seçerken nasıl seçmek gerekir trafo maksimum 35volt ac

GBJ2510 pdf ekledim.

GBJ250005.webp

Ekli dosyalar

Üstadım beyan değerlerine ve cihaz dış görünüşüne göre sipariş verip kucağımıza aldığımız yüksek akımlı IGBT leri üst üste koysak aya yol olur herhalde. Artık hangi ürüne güveneceğimizi şaşırdık. At diyorsun eşek çıkıyor, yunus diyorsun domuz çıkıyor.

Üstadım beyan değerlerine ve cihaz dış görünüşüne göre sipariş verip kucağımıza aldığımız yüksek akımlı IGBT leri üst üste koysak aya yol olur herhalde. Artık hangi ürüne güveneceğimizi şaşırdık. At diyorsun eşek çıkıyor, yunus diyorsun domuz çıkıyor.

Patates baskı çok var ne yazıkki. O yuzden bilindik yerlerden almakta fayda var.

Okul zamanları yaptığımız güç kaynağında kullanılan 2N3055 lerde öğrendiğimiz bu patates baskı satılan ürünler ne yazıkki piyasada satılmaya devam ediyor.

Forum istatistikleri

Konular
133,420
Kullanıcılar
459,412
Son üye
Musti64

Yeni konular

Geri