Kısa devre hesabı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tubagkts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tubagkts

Üye
Merhabalar benim bir fabrikanın kısa devre hesabını yapam gerekiyor. Panoları da bize ait ben kısa devre hesabına nerden başlayacağımı bilmiyorum neleri bilmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

Yararlı olabilir.

Ekli dosyalar

İlave olarak . Federalin kataloğunun 13. sayfası tavsiye . Tamamı çok güzel bir döküman.

Ekli dosyalar

Formüllerle uğraşmam derseniz, Simens'in simaris programı da hızlı kısa devre hesabı kararları gerektiği durumlarda fikir vermesi bakımından değerlendirilebilir.
Tabi çok kompleks bir devre yapısı olmaması ve tesisteki doğru parametreleri girmek kaydıyla

Formüllerle uğraşmam derseniz, Simens'in simaris programı da hızlı kısa devre hesabı kararları gerektiği durumlarda fikir vermesi bakımından değerlendirilebilir.
Tabi çok kompleks bir devre yapısı olmaması ve tesisteki doğru parametreleri girmek kaydıyla
Teşekkür ederim inceleyeceğim bide tam anlamıyla öğrenmek istiyorum

merhaba
BİR OG SİSTEMDE 31,5 KA KISA DEVRE AKIMI 1SANİYEDE AÇMASI İSTENİYOR BARA GERİLİMİ 6,3 KV AKIM 500 A 3 FAZ OG SİSTEMDE 31,5 KA DAYANIM İÇİN BARA LARA TAKILAN İAZALATÖR MESAFELERİ NE OLMALI ve kaça kaç bakır lama kullanmalıyım
lütfen sorunuzu düzenleyiniz (küçük harf)

İki tane aynı konu açılmış.
Bende bu konu ile ilgili soru sorayım.
Ark atlama mesafesi ark başlama mesafesi mi, yoksa ark başladıktan sonra sönme mesafesi mi olacak?
Bu videoda ark başladıktan sonra ark atlama mesafesi çok artıyor.
İzolatör boyunu neye göre hesaplayacağız?

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri