Tskildigin yerde sor yine yardımcı olmaya çalışıriz inşallah.kolay gelsinAleyküm selam ustam.
2 faz var 3. Faz yok. Evet dediğiniz gibi söküp tekrar bağlantılarını yapacağım.
Tskildigin yerde sor yine yardımcı olmaya çalışıriz inşallah.kolay gelsinAleyküm selam ustam.
2 faz var 3. Faz yok. Evet dediğiniz gibi söküp tekrar bağlantılarını yapacağım.
Kusura bakma ama 2 faz mi tek faz mi olduğunu notrlerin aynı nötr mu olduğunu nasıl anladın ölçü aleti ile olctun müAleyküm selam ustam.
Ölçü aletiyle ölçümstandart dışı bir uygulama tren gibi Elektrik sayacı ne var? 3 faz olur tek faz olur 2 faz olmaz standartlara uymuyor 2 faz olduğunu nasıl anladın?
rezalet malzemeler rezalet işçilik tedaş'ın yerinde olsam o abonenin elektriğini keserdim panoyu düzeltmeden elektrik vermezdim.
iki faz arasi 380 volt ölçülüyorsa bu iki faz aynı faz mı oluyor?ne biçim bir ölçü aleti o faz farkını gösteriyor resmini ekle tam boy resim ekle.
tamam da 2 fazlı sistem elektrikli trenlerde var ev kullanımında yok Elektrik sayacı ne var elektrik dağıtım şirketi kaçak elektrik kullanıyorsun diyebilir eğer sayaç mono faze ise mantıksız bir tesisat var.iki faz arasi 380 volt ölçülüyorsa bu iki faz aynı faz mı oluyor?
Ev değil ustam. Adam kat panosuna 2 faz getirmiş 3. Faz yok. Diğer katın birin de de 3 fazın birini kaçak akıma girmiş diğerini sigortalara dağıtmış digerinide körlemiş. Ya onu bunu anlarım da sigortaya nötür girmenin mantığını hala çözemedim. Ben bu tesisat işleriyle çok ilgilenmiyorum ama bu tesisatlarla gene bu ülke de yangın falan az çıkıyor...tamam da 2 fazlı sistem elektrikli trenlerde var ev kullanımında yok Elektrik sayacı ne var elektrik dağıtım şirketi kaçak elektrik kullanıyorsun diyebilir eğer sayaç mono faze ise mantıksız bir tesisat var.
evde 3 faz gereksiz...