Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar benim sorum şöyle ben kaçak akım koruma rölesini iptal edip yerine k otomat baglamak istiyorum ama kakr toprak uçunun k otomata nasıl baglamam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
kaçak akım rölesi iszi ve ailenizi olası kaçak lara karşı koruma görevi yapmaktadır o yüzden çalışması son derece önem arz eder kaçak olan linyeyi tespit edip arızayı gideriniz syg
selamlar benim sorum şöyle ben kaçak akım koruma rölesini iptal edip yerine k otomat baglamak istiyorum ama kakr toprak uçunun k otomata nasıl baglamam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
k.a.r. de toprak ucu değilde nötr vardır.nötr girer ve çıkar.iptal etme nedenin nedir.bence yenisi ile değiştir sorunluysa eger.yok illa k-otomat takacam dersen nötr giriş ve çıkışını birleştir.fazlarıda otomata gir çık.işini gör.. saygılar.
KAKR sini iptal etmek istemeniz çok sakıncalı ve tehlikeli bir karar .Bence sorunun kaynağını yani kaçak olan linyeyi bulmanız yada KAKR sinin sağlamlığını kontol etmeniz en uygun çözüm olacaktır