Kaçak akım mahvetti beni

test
Yardımlarınız için teşekkürler.
Rica ederim...Son gelişmeleri yazın ve paylaşın bizimle...

anlatılanlara göre dairelerden birinin nötr hattı toprakla teması söz konusu nötr ortak olduğundan diğer daireleride tetikler.diğer olsılık buvatlar su almış olabilir.slm

anlatılanlara göre dairelerden birinin nötr hattı toprakla teması söz konusu nötr ortak olduğundan diğer daireleride tetikler.diğer olsılık buvatlar su almış olabilir.slm
bahsettiğiniz durum imkansız dairelerin hepsi atan kaçak akıma bağlıysa olabilir söylediğiniz olay
SAYGILAR

nötr üzerinden kaçak varsa etkiler slm

Merhabalar Ustalarım..Burda sadece bir nötrden veya bir fazdan topraga kaçak var diyemeyiz...Birçok kaçak vardır diyebiliriz..Çünkü arkadaş 6 dairenin de aynı anda kaçak akım rolelerinin attıgını söylüyor...Kaç dairenin rolesi atıyorsa o kadar toprağa kaçak var diyebiliriz..İster fazdan topraga ister nötrden toprağa...Ana panodan sonra kolon hatlarının takip edilmesiyle arıza çok kolay ortaya çıkacağı inancındayım...

Son düzenleme:
Bugün evden ayrılmıştım kapıcının telefonu ile eve dönmek zorunda kaldım, adam yarım saat uğraştı sigorta tutmadı ben 2 saat kadar sonra eve geldiğimde kurulmuş, ben evden çıkarken buzdolabı ve akvaryum sigortası tek onun haricindeki sigortaları kapatarak gitmiştim. Kapıcı senin bu olaydan sonra 6 ve 16 numaralı dairelerde atıyor diyor hep, yönetici beyle bu akşam görüşecez bakalım.

Bugün evden ayrılmıştım kapıcının telefonu ile eve dönmek zorunda kaldım, adam yarım saat uğraştı sigorta tutmadı ben 2 saat kadar sonra eve geldiğimde kurulmuş, ben evden çıkarken buzdolabı ve akvaryum sigortası tek onun haricindeki sigortaları kapatarak gitmiştim. Kapıcı senin bu olaydan sonra 6 ve 16 numaralı dairelerde atıyor diyor hep, yönetici beyle bu akşam görüşecez bakalım.
Sayın Soral1907 evinizle alakalı bir durum değil...Kolon buvatlarını kontrol etmeniz lazım..Saygılar ve sevgiler..

Bugün yönetici ile görüştüm, oda bana daha önce olan bir olayı anlattı, bir daireden su kaçağı olmuş ve tesisat borusunun içine girmiş kablolardan eriyen olmuş ve birkaç daire aynı sorunu yaşamış şimdide öyle bir sorun olabileceği sayaçtan itibaren kontrol edileceği gerekirse yeni hat ve kaçak akım değiştirileceğini söyledi bu işleme apartman olarak destek vermeyeceklerini sorunu yaşayan dairelerin çözümü kendilerinin yapacağını söyledi, yarın bakalım gelecek usta 6.katta oturuyoruz fatura ne çıkacak.

Bugün yönetici ile görüştüm, oda bana daha önce olan bir olayı anlattı, bir daireden su kaçağı olmuş ve tesisat borusunun içine girmiş kablolardan eriyen olmuş ve birkaç daire aynı sorunu yaşamış şimdide öyle bir sorun olabileceği sayaçtan itibaren kontrol edileceği gerekirse yeni hat ve kaçak akım değiştirileceğini söyledi bu işleme apartman olarak destek vermeyeceklerini sorunu yaşayan dairelerin çözümü kendilerinin yapacağını söyledi, yarın bakalım gelecek usta 6.katta oturuyoruz fatura ne çıkacak.

Ben de oturdugumuz binanın yöneticisiyim..Öyle saçma şey olmaz..Bunu apartman sakinleri ortak olarak çözmek zorunda..Çok ayıp bişey...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,038
Kullanıcılar
453,008
Son üye
NURULLAHÖOZGEN

Yeni konular

Geri