Öğretmen27
Profesyonel Üye
Rica ederim...Son gelişmeleri yazın ve paylaşın bizimle...Yardımlarınız için teşekkürler.
Rica ederim...Son gelişmeleri yazın ve paylaşın bizimle...Yardımlarınız için teşekkürler.
bahsettiğiniz durum imkansız dairelerin hepsi atan kaçak akıma bağlıysa olabilir söylediğiniz olayanlatılanlara göre dairelerden birinin nötr hattı toprakla teması söz konusu nötr ortak olduğundan diğer daireleride tetikler.diğer olsılık buvatlar su almış olabilir.slm
Sayın Soral1907 evinizle alakalı bir durum değil...Kolon buvatlarını kontrol etmeniz lazım..Saygılar ve sevgiler..Bugün evden ayrılmıştım kapıcının telefonu ile eve dönmek zorunda kaldım, adam yarım saat uğraştı sigorta tutmadı ben 2 saat kadar sonra eve geldiğimde kurulmuş, ben evden çıkarken buzdolabı ve akvaryum sigortası tek onun haricindeki sigortaları kapatarak gitmiştim. Kapıcı senin bu olaydan sonra 6 ve 16 numaralı dairelerde atıyor diyor hep, yönetici beyle bu akşam görüşecez bakalım.
Bugün yönetici ile görüştüm, oda bana daha önce olan bir olayı anlattı, bir daireden su kaçağı olmuş ve tesisat borusunun içine girmiş kablolardan eriyen olmuş ve birkaç daire aynı sorunu yaşamış şimdide öyle bir sorun olabileceği sayaçtan itibaren kontrol edileceği gerekirse yeni hat ve kaçak akım değiştirileceğini söyledi bu işleme apartman olarak destek vermeyeceklerini sorunu yaşayan dairelerin çözümü kendilerinin yapacağını söyledi, yarın bakalım gelecek usta 6.katta oturuyoruz fatura ne çıkacak.