Merhabalar, kaçak akım rölesi testini yaparken fark ettik. Kaçak akım rölesi nötr toprak temasında devreyi açmıyor nötr ve fazlar bağlı kaçak akım bağlantısında sorun görünmüyor. Başına gelen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
Merhabalar, kaçak akım rölesi testini yaparken fark ettik. Kaçak akım rölesi nötr toprak temasında devreyi açmıyor nötr ve fazlar bağlı kaçak akım bağlantısında sorun görünmüyor. Başına gelen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
Kacak akım rolesinden gecen akımınla,nötr den dönen akimda esik degerinin uzerinde fark oldugu durumda kakr açar.Toprak hattina kacan akim, topraklama yapilmadiysa,kablo uzerinde stabil kalacagi icin acmayabilir. Bi sekilde toprak hattinin ucu boş olabilir.Topraklam saglam diyorsan,kakr nin icinde islem yapiplip,acmasi onlenmişte olabilir
Kaçak Akım Rölesinin testi için üzerindeki aylık (montly) test düğmesi ile yapılır faz-nötr kısa devresi ile değil. İllede harici deneme yapılmak isteniyorsa bir ampulu faza diğer ucu nötr yerine toprak hattına ya da topraklama kazığına temas ettirilerek açıp açmadığı kontrol edilebilir.
Merhabalar, kaçak akım rölesi testini yaparken fark ettik.
Kaçak akım rölesi nötr toprak temasında devreyi açmıyor nötr ve fazlar bağlı kaçak akım bağlantısında sorun görünmüyor.
Başına gelen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.