kaçak akım rölesi

Gerçekten ilginç. Bazen çok basit bir şey görülemez çok uğraştırır.

İlk start verilirken belki yorumlanabilir ama acil stopa basınca K.A.R atması enteresan. Sıra ile gider isek önce K.A.R sini değiştirin. İyi bir marka takın; İyi bir marka ise de tekrar değiştirin bir deneyin. (30 mA / 63 A tavsiye ederim)

Makinenin fiziki şartları nedir nem, su, demir tozu veya başka bir iletken ile temas söz konusu mu?
 
300mA kaçak akım hayat kurtarmaz!Bunu bağlamak çözüm değildir YANLIŞ yapıyorsunuz!
Tip: Kullanım alanına göre ve yapılacak korumanın hassasiyetine göre farklı tiplerde kaçak akım koruma röleleri mevcuttur.
•AC sınıfı: Genel güç devreleri ve aydınlatma dağıtımında kullanılır .
• A sınıfı: Elektronik uygulamalarda, fan, pompa ve indüksiyon fırınları gibi uygulamalarda kullanılır.
• Si tip: Sıkça yıldırım düşmesi görülen bölgelerde, hız kontrol cihazları ve frekans konvertörleri kullanılan tesisatlarda, eletronik balastlatın yoğun olduğu tesisatlarda kullanılır.
• SiE tip: Sıkça yıldırım düşmesi görülen bölgelerde, hız kontrol cihazları ve frekans konvertörleri kullanılan tesisatlarda, eletronik balastlatın yoğun olduğu tesisatlarda kullanılır. Si tip ve diğer tüm tiplere göre avantajı neme, rutubete ve korozyona karşı rölenin ekstra korumaya sahil olmasıdır. Bu özelliğiyle marinalarda ve yüzme havuzunun olduğu alanlarda tercih edilir.
Rölenizin Tipini değiştirin!
 
Eğer sürücülerde EMC filtre var ise S tipi kullanmanız gerekir. 250-400 USD civarındadır tanesi yine de 30mA olanı atabiliyor. Bu tartışmalı bir konu örneğin bazı asansörcüler bunun yerine 300mA kullanmayı tercih ediyorlar.

Pekala şöyle yapalım şimdilik ana girişte 300 kalsın çıkan 30 mA'i tek tek motorlara bağlayın bakalım 2-3 gün kalsınlar attıran var mı?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,903
Mesajlar
931,173
Kullanıcılar
452,789
Son üye
yigitt.m

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst