öle bir şey yok kardeşim tmş koyacaksınız düşük gerilim bobini yada açtırma bobini koyacaksınız. troidal kaçak akım rölesi kullanacaksınız. icada gerek yok
Fahri bey 15 yazan oAg kaçak akım rolesini çıkartıp yerine sıemens olan kaçak akım rolesini takmak istiyorum. Bunlar saat yanında yanındaki sigortayı kapatıp kaçak akımı sökebilirmiyim vede değiştirebilirmiyim
Tipin AS olması lazımgeldiğini söylemiştim.Tesisatı bilmeden,şunu yapabilirsiniz demek yanlış.İyi bir elektrikçiden yardım alın.Konu,sadece 15 yazanın değiştirilmesi ise,onun yerine,söylediğinizi takmak yanlıştır.Oraya takılacak olanım AS tip olması gerekir.
İyi günler bir sorum olarak Siemens 30A Çift fazlı kaçak akım koruma rolesini elektriğe bağlamadan ölçüm cihazları ile arızalı olup olmadığını nasıl anlarız... veya anlayabilirmiyiz?
Fahri bey 15 yazan oAg kaçak akım rolesini çıkartıp yerine sıemens olan kaçak akım rolesini takmak istiyorum. Bunlar saat yanında yanındaki sigortayı kapatıp kaçak akımı sökebilirmiyim vede değiştirebilirmiyim Ekli dosyayı görüntüle 109167Ekli dosyayı görüntüle 109168