Kablo bulucu tavsiyesi

1000034931.jpg
1000034930.jpg
1000034929.jpg

Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla ve cihazın lehimlerinden gördüğüm kadarıyla R5 ve R6 şase kodlu üzerinde 103 ve 105 yazan 10k ve 1 M dirençler sizde ters olması gerekir eğer sizdeki yerleri benim attığım yere göre ters duruyorsa bu iki direnci yer değiştirin ve test edin.
Bu arada resimleri bol ve okunur şekilde bir kaç tane attım çünkü elinizdeki cihaza göre de hangisi hangisi ile ters düz diye rahat rahat bakılabilmesi için.
Bir kaç gün geç kaldığım için hepinizden özür dilerim.

Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 111575Ekli dosyayı görüntüle 111576Ekli dosyayı görüntüle 111577
Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla ve cihazın lehimlerinden gördüğüm kadarıyla R5 ve R6 şase kodlu üzerinde 103 ve 105 yazan 10k ve 1 M dirençler sizde ters olması gerekir eğer sizdeki yerleri benim attığım yere göre ters duruyorsa bu iki direnci yer değiştirin ve test edin.
Bu arada resimleri bol ve okunur şekilde bir kaç tane attım çünkü elinizdeki cihaza göre de hangisi hangisi ile ters düz diye rahat rahat bakılabilmesi için.
Bir kaç gün geç kaldığım için hepinizden özür dilerim.
Usta ellerine sağlık sana zahmet verdik. Deneyelim sonucu sana bildiririz Allah kolaylık versin

Ustacım benim yeniyi açtım fakat diğer değerli değişmiş. Resim yüklenmedi. R5 222, R6 564 değerinde
Sende iki seçme anahtarı var bendekinde tek...

Ustacım benim yeniyi açtım fakat diğer değerli değişmiş. Resim yüklenmedi. R5 222, R6 564 değerinde
Sende iki seçme anahtarı var bendekinde tek...
Diğer devre yapısı aynı mı peki yani entegrenin ayaklarından çıkan pinlerde aynı malzemeler var mı yada aynı pinlere hangi malzemeler bağlı?
Diğer devre yapısı aynı mı peki yani entegrenin ayaklarından çıkan pinlerde aynı malzemeler var mı yada aynı pinlere hangi malzemeler bağlı?
Entegrenin 1 ve 2 nolu bacaklarında ki devreyi biraz takip edip foto atabilir misiniz?

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,700
Kullanıcılar
452,403
Son üye
SİESTA

Yeni konular

Geri