kablo ek yapma

Benimkiler stabil gezmiyor :) en son 20 gün önce yaptık çalışma sahasında yüzeye yakın ve karlar altında :) daş gibi daşşş

Isı büzüşmeli ek. Isıyla büzüşen malzeme+şalama yada pürmüz :)
Bence bu konuda hiçte pratik değil ; nerden bulacaksın her zaman piknik tüpünü ; şalamayı ; reçine eke bir saatte Elektrik verebiliyorsun . 3-5 saat yazar kullanım kılavuzunda ; ben dinlermiyim bir saatte çok verdim .

Isı büzüşmeli eki şakır şakır yağan yağmur altında yaptırdık yapan adamda yağmurluk vardı eğilerek korudu. Çamur içinde yoğun yağmurda 10-15dk arasında bitti TEDAŞ'a önceden haber vermiştik toplamda 20dk'da enerji verdik :)

Şip şak vatandaşı mağdur etmeyin verin coşkuyu :).

Vatandaş 5 saat enerjisiz kaldı. O gün izinliydim, müteahhit TEDAŞ'la iletişimi tam kuramamış iki tarafta eki karşı taraf yapacak diye beklemiş. Kablo saat 14:30'da kopmuş, şef beni 17:30 - 18:00 gibi aradı millet ayaklandı gel müdahale et diye. 19:00'da taşeron geldi 19:20'de enerji verebildik.

Vatandaş 5 saat enerjisiz kaldı. O gün izinliydim, müteahhit TEDAŞ'la iletişimi tam kuramamış iki tarafta eki karşı taraf yapacak diye beklemiş. Kablo saat 14:30'da kopmuş, şef beni 17:30 - 18:00 gibi aradı millet ayaklandı gel müdahale et diye. 19:00'da taşeron geldi 19:20'de enerji verebildik.
Bize anlattigin olaydı sanirim bu. Muhendisin biz mi yapacagiz diye sordugu :)

Forum istatistikleri

Konular
129,826
Kullanıcılar
452,649
Son üye
sanlav

Yeni konular

Geri