Hocam projeye göre değişebilir. Kablolama işi, önceden Uyducu Ustaya danışılarak yapılmalı. Ekteki dosyalara bir göz gezdirin. Konunun uzmanı Uyduculardır.
Doğrudur, 4 Reciever aynı anda izlenmek isteniyorsa öyle olması gerekir. Multiswitch'in konumuna göre durum değişebilir. O yüzden dedim, konunun uzmanı Uyduculardır.
araştırdım aynı dairede her odada farklı kanallar izlenmek isteniyorsa quattro lnb ve multiswitch yardımıyla yapılabiliyor yani bir dairede 4 receiver varsa uydudan daireye 4 ayrı koaksiyel kablo çekilmesi gerekiyor
Daırede kac odaya tv koymayı düşünüyorsanız, musterek santraldan, (tek daıre ısen
canak LNB sınden) ayrı ayrı kablo gelır. Aynı anda bir baska odad da tv ızleyecekseniz yöntem bu..
merak ettiğm uydu için tesisat borusu çekerken her daire için kaç tane koaksiyel kablo borusu çekildiğidir. oda sayısı kadarmı? çünkü her odaya bir receiver gelecek yani her oda aynı anda farklı kanalları izlemesi gerekiyor
2 den fazla daireye kablo girdiğini görmedim. Genelde Multiswitch ler müsait olsa bile kolay kolay kimse daire başı 2 den fazla kablo çekmiyor.talep üzerine yapılıyordur onu bilmiyorum
Apartman da oturuyorsanız ve ihtiyacınız varsa switch'e gidip bakın boş çıkış varda oradan kablo alabilir dairenize çekebilirsiniz.