Kablo sayısı

cemaluri

Üye
merhabal arkadaşlar bir apartman dairesine uydudan kaç tane koaksiyel kablo gelir

Hocam projeye göre değişebilir. Kablolama işi, önceden Uyducu Ustaya danışılarak yapılmalı. Ekteki dosyalara bir göz gezdirin. Konunun uzmanı Uyduculardır.

Ekli dosyalar

• Müşterek Uydu Anten Tesisatı.pdf
    931 KB · Görüntüleme: 4
  • MÜŞTEREK UYDU ANTEN TESİSATI.pdf
    1.9 MB · Görüntüleme: 1
  • MÜŞTEREK YEREL ANTEN TESİSATI.pdf
    2.5 MB · Görüntüleme: 1
her oda için uydu sisteminden ayrı bir kablo mu gelir acaba

araştırdım aynı dairede her odada farklı kanallar izlenmek isteniyorsa quattro lnb ve multiswitch yardımıyla yapılabiliyor yani bir dairede 4 receiver varsa uydudan daireye 4 ayrı koaksiyel kablo çekilmesi gerekiyor

Daırede kac odaya tv koymayı düşünüyorsanız, musterek santraldan, (tek daıre ısen
canak LNB sınden) ayrı ayrı kablo gelır. Aynı anda bir baska odad da tv ızleyecekseniz yöntem bu..

merak ettiğm uydu için tesisat borusu çekerken her daire için kaç tane koaksiyel kablo borusu çekildiğidir. oda sayısı kadarmı? çünkü her odaya bir receiver gelecek yani her oda aynı anda farklı kanalları izlemesi gerekiyor

2 den fazla daireye kablo girdiğini görmedim. Genelde Multiswitch ler müsait olsa bile kolay kolay kimse daire başı 2 den fazla kablo çekmiyor.talep üzerine yapılıyordur onu bilmiyorum

Apartman da oturuyorsanız ve ihtiyacınız varsa switch'e gidip bakın boş çıkış varda oradan kablo alabilir dairenize çekebilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,682
Son üye
ugurcankut1

Yeni konular

Geri