Kablo Standartları hak

Arkadaşlar selam,

Foruma yeni üye oldum. Bana standart kablolarla ilgili bilgi lazım mesela 5x35 + 1x16 vb kablolar ya da 5x50 + 1x25 gibi standart kablolar nasıl ? Yani üretilen bir kablodaki Damar sayısı vb. bilgileri arıyorum. nötr ve toprak hatta için ayrı ayrı mı çekiliyor kablo yoksa aynı izolasyonlu kablonun içinden mi çıkıyor bunlar ? daha yeniyim saçma sorularımı mazur görün.

Arkadaşlar selam,

Foruma yeni üye oldum. Bana standart kablolarla ilgili bilgi lazım mesela 5x35 + 1x16 vb kablolar ya da 5x50 + 1x25 gibi standart kablolar nasıl ? Yani üretilen bir kablodaki Damar sayısı vb. bilgileri arıyorum. nötr ve toprak hatta için ayrı ayrı mı çekiliyor kablo yoksa aynı izolasyonlu kablonun içinden mi çıkıyor bunlar ? daha yeniyim saçma sorularımı mazur görün.
Prysmian Group: Adana Bölgesi
bu link i inceleyebilirsin sn ucfazbinotr

Fatih bey selamlar,

Baktım oraya ancak ben şunu bulamıyorum. 4x35 dediğimde bu 4 kablonun hepsi aynı izolenin içinden mi çıkıyor yoksa ayrı ayrı mı ? Aslında sorun pratiğimin olmaması malzemenin kendisini görmemiş olmamdan kaynaklanıyor. Yoksa çok basit bir konu malzemeyi görebileceğim bir şey bulabilir miyim?

buyrun

snd6k.jpg
snd4r.jpg

aralarında + (artı) işareti bulunan tipteki kablolar aynı izole içersindedir. yani 3x70 + 1x35 dendiğinde aynı izolasyon içersinden 3 tane 70mm2 lik 1 tane de 35mm2 lik kablo çıkıyor anlamı taşır. ayrı ayrı ise arada artı işareti bulunmaz. genelde de ince olan kablolar topraklama kablosu renginde (sarı+yeşil) ve nötr kablosu rengindedir (mavi).

eğer siz ayrı ayrı kablolama yapmak istiyorsanız 1x70 lik olarak sipariş verip keserek kullanabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar selam,

https://www.kontrolkalemi.com/forum/kablolar-enerji-tasima-sistemleri/14164-4-x-120-4-x-1-a.html

Yukarıdaki konuyu inceleyiniz.

Saygılar...

Forum istatistikleri

Konular
130,286
Kullanıcılar
453,539
Son üye
Kaantunca

Yeni konular

Geri