Arkadaşlar kablosuz akıllı ev otomasyonları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bana mesaj atabilirler.
Verdiğiniz bilgilerde yanlışlıklar ve eksiklikler var. Bu şekilde pek çok kişiye yanlış yönlendirmede bulunursunuz.arkadaslar akıllı ev sıstemlerınde coqunlukla Logo kullanılır sıemens cıhazıdır logo soft comfort programıyla programlanır örnek vereyim bır calısamızda musterıye telefonundan 8 numaralı tusuna bastıgında Catıl(su ısıtıcısı) calısıyor 5 dk sonra duruyor yagmur yagınca panjurlar kapanıyor öglen 1- ile 3 arası panjur asagı ınıyor yanı anlatmak ıstedıgım programı logo programını ogrendınızmı anlayınkıne akıllı ev sıstemı ıle bır seyler yapabılrısınız ama bu nerden baksan haylı zaman alır .
siz kurulum yapıyo musunuz? daha çok hangi markalar kullanılıyo? ben bu konuda siemensi biliyorum sadece
Siemens, KNX Group bünyesinde ki firmalardan sadece birisidir ve standartların oturmuş olması sonucu diğer firma ürünleri ile birebir denklik sergiler. Bu şu demektir;
Siemens PBI(push button interface) kullanılmış olan bir yapı da, siz siemens marka ürünü söküp yerine Schneider PBI takarsanız sistem bütünü sorunsuz olarak çalışır.