Tekrar hoşgeldiniz. Sizin gibi ustaları aramızda görmek her zaman bizi sevindiriyor. Oluyor bazen öyleKıym'ETli @Yunusgr
Forumu terk edip etmemem siz arkadaşlara bağlıdır.
Dayanamayıp birisine küfürü bastığım için ceza almıştım. (Hapis cezası)
Cezamı doldurdum ve geldim. Böylece ecik kafamı dinlemiş oldum.
Hapiste iken bol bol face'e girip gezindim. Orada üye olduğum yabancı bir hi-fi topluluğunda da birisinin bizim kabinlere benzer bir kabin yapıyor olduğunu gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 87578
Bu vatandaş çaktırmadan bizim forumda bizim konuyu takip ederek bu kabinin yapımına girişmiş ise bu bizler için GURUR kaynağıdır. Çünkü anlattığım teknikleri uygulayarak birşeyler yapıyor demektir.
Ancak bu herif belli teknikleri bilerek bu kabini kafasından tasarlamışsa o zaman da bu arkadaşı takdir etmek gerekir.
Yamyam Hocam hoş geldiniz.Sizsiz bu formun tadı tuzu olmuyor.Sizin bu araştırmacı yapınız ,konulara tekniğin gerektirdiği şekilde ve kaynak göstererek bilimsel yaklaşmanız bizler için çok önemli.İyiki varsınız .Kıym'ETli @Yunusgr
Hapiste iken bol bol face'e girip gezindim. Orada üye olduğum yabancı bir hi-fi topluluğunda da birisinin bizim kabinlere benzer bir kabin yapıyor olduğunu gördüm
Bu vatandaş çaktırmadan bizim forumda bizim konuyu takip ederek bu kabinin yapımına girişmiş ise bu bizler için GURUR kaynağıdır. Çünkü anlattığım teknikleri uygulayarak birşeyler yapıyor demektir.
Ancak bu herif belli teknikleri bilerek bu kabini kafasından tasarlamışsa o zaman da bu arkadaşı takdir etmek gerekir.
Sadece sana DIN PPM'in ne olduğunu anlatabilmiş olmam bile benim için gururdur.Yamyam Hocam hoş geldiniz.Sizsiz bu formun tadı tuzu olmuyor.Sizin bu araştırmacı yapınız ,konulara tekniğin gerektirdiği şekilde ve kaynak göstererek bilimsel yaklaşmanız bizler için çok önemli.İyiki varsınız .
Yamyam hocam tekrar hoş geldinizKıym'ETli @Yunusgr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?