ELEMEEEEE YANARSINBass çıkışına bağladığım dirence yanlışlıkla elimi değdirmesem iyiydi. Ufak bi kaza yaşadık.
Yandım anam v2 olduELEMEEEEE YANARSIN
Geçmiş olsun. Allah korusun.Son testte hiç hoparlör bağlamadan, çıkışlara sadece 8 ohm direnç ile test ettim.
Ondan önce tweeterların yanmasının sebebi elektriklerin gidip gelmesinden dolayı. Ampli osilasyon yaptı ve tiz bir ses duydum sonra da koku. Gerisi zaten belli
@Mr_YAMYAM bu arada kabinin sadece kapaklarını kapatıp deneyeyim dedim abi bu nasıl bir sestir.Alt frekanslara o kadar rahat iniyor ki. Kulaklığımdan duyduğum basslara çok yakın çalıyor.
Ama galiba 40 Hz civarında biraz bass yoğunluğu artıyor. 28Hz’e kadar duyulabilir seviyede arttı basslar. Kabini tamamen kapattığımda daha net sonuçları yazacağım.
Yandım anam v2 oldu
Böyle olması lazım zaten.@Mr_YAMYAM bu arada kabinin sadece kapaklarını kapatıp deneyeyim dedim abi bu nasıl bir sestir.Alt frekanslara o kadar rahat iniyor ki. Kulaklığımdan duyduğum basslara çok yakın çalıyor.
Ama galiba 40 Hz civarında biraz bass yoğunluğu artıyor. 28Hz’e kadar duyulabilir seviyede arttı basslar. Kabini tamamen kapattığımda daha net sonuçları yazacağım.
ÜLEEEYYNN ORAYI GIBIZLATMA DEMEDİMMİ SANAYandım anam v2 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?