kallmorgan servostar 600

drizzt

Üye
Katılım
24 Tem 2010
Mesajlar
42
Puanları
1
Yaş
35
elimizde servostar 600 sürücüsü ve motoru var yei yapacağımız makinede bu sürücüyü kullanıcaz.plcmiz panasonic ama ben servoyla haberleşme ve servonun bağlantılarını bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Elinizdeki panasonic plc modeli ne bilmiyorum ama , panasonic plc ile servoyu büyük ihtimal pals modunda süreceksiniz. Elinizdeki plc'nin pals çıkışının yeterliliği , ve motion kontrol komutlarnı desteklemesi lazım. Bir hatırlatmada bulunmak istedim. Kollmorgen servoyu yapılandırmak için motionlink denilen bir yazılımı vardır. Plc içinde forumumuzdaki plc sistemleri panasonic başlığı altında gerekli bilgileri bulabilirsin.
Kollmorgen için aşağıdaki linklerde gerekli dökümanlar mevcuttur.

S600 | Kollmorgen
S600 | Kollmorgen
http://www.wiki-kollmorgen.eu/wiki/...gital/SERVOSTAR/SR601-620/1999-02/sr601_e.pdf
http://www.roboticsys.com/download/S600_Manual.pdf
 
elimdeki plc modeli fp-x c30r röle çıkışlı plc ama puls verebilmek için transistör çıkışlı plc gerekiyo
 
Röle çıkışlıda olmaz. Ama fp-x plc'ye uygun AFPX-PLS pals çıkış modülü var. Bu modül 1 kanal 100khz pals verir yani 1 eksen olarak. Eğer tek servo sürecekseniz plc'yi değiştirmeden bu modülü kullanarak pals çıkışı alabilirsiniz. Genellikle bu modüller pahalı olabiliyor savior otomasyondan öğrenmek lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,460
Mesajlar
926,991
Kullanıcılar
452,016
Son üye
kartalerdal67

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst