Öğretmen27
Profesyonel Üye
Arkadaşlar bahçedeki kameralarda geceleri görüntüde yatay dalgalanma karıncalanma sorunu oluyor. Bina içinde geceleri sorun yok. Ayrıca gündüzleri hem bahçede hem de bina içinde görüntüde sorun yok. Sadece geceleri bahçedeki kameralarda ( 6 tane) oluyor. Geceleri bahçe aydınlatması için 3 adet led projektör devreye giriyor bunu devre dışı bıraktım yine sorun çözülmedi.
Sizden gelecek bazı sorulara cevap vereyim ki zaman kaybı olmasın.
1.) 12V trafo 2 adet biri 15A diğeri 30A mervesan kaliteli geniş kasalı adaptör yeni alındı.(Toplam 22 adet kameramız var.)
2.) BNC güç konnektörerinde sorun yok.
3.) Yeni kablo çekilmiş ve yeni kameralarda bile aynı sorun var. Kameralar tek tek denendi.
4.) Priz topraklaması önceden iptal ettik. Eğer iptal etmezsek gündüzleri de görüntü berbat.
5.) Güç kaynağının gnd sinden DVR kayıt cihazının şasesine bağlantı yaptım. Yatay dalgalanma gitti ama görüntüdeki karlanma karıncalanma ve kötü görüntü devam ediyor.
Aşağıda bahçedeki gece görüntüsünden bir foto attım. Bunun kablosu yeni kamerada hikvision yeni alındı.
Sizden gelecek bazı sorulara cevap vereyim ki zaman kaybı olmasın.
1.) 12V trafo 2 adet biri 15A diğeri 30A mervesan kaliteli geniş kasalı adaptör yeni alındı.(Toplam 22 adet kameramız var.)
2.) BNC güç konnektörerinde sorun yok.
3.) Yeni kablo çekilmiş ve yeni kameralarda bile aynı sorun var. Kameralar tek tek denendi.
4.) Priz topraklaması önceden iptal ettik. Eğer iptal etmezsek gündüzleri de görüntü berbat.
5.) Güç kaynağının gnd sinden DVR kayıt cihazının şasesine bağlantı yaptım. Yatay dalgalanma gitti ama görüntüdeki karlanma karıncalanma ve kötü görüntü devam ediyor.
Aşağıda bahçedeki gece görüntüsünden bir foto attım. Bunun kablosu yeni kamerada hikvision yeni alındı.