Kamuda iş güvenliği ve elektrik üzerine

Düşünmek yerine niye kontrol etmiyor sunuz?
Çünkü bir ara kurumda sürekli atan bir sigorta problemi vardı, kamuda sorunu kökten çözmek yerine günü kurtarmak daha mantıklı geliyor o açıdan, bir de ilgili elektrik teknisyenleri " abicim bir şey olmaz kurcalama, her şey çalışıyor, bu zamana kadar bir şey olmadı olmaz, sorun olduğunu düşünüyorsan git ara bul " gibi saçma sapan ifadelere maruz kalıyorum. Sorumluluğu tamamiyle elektrik teknisyenlerinin kucağına atacak bir dilekçe yazdım pazartesi vereceğim.

Tespit edilemeyen ve çözüme kavuşamayan arızalar diyelim şefim.

Çünkü bir ara kurumda sürekli atan bir sigorta problemi vardı, kamuda sorunu kökten çözmek yerine günü kurtarmak daha mantıklı geliyor o açıdan, bir de ilgili elektrik teknisyenleri " abicim bir şey olmaz kurcalama, her şey çalışıyor, bu zamana kadar bir şey olmadı olmaz, sorun olduğunu düşünüyorsan git ara bul " gibi saçma sapan ifadelere maruz kalıyorum. Sorumluluğu tamamiyle elektrik teknisyenlerinin kucağına atacak bir dilekçe yazdım pazartesi vereceğim.

Böyle bir çözüm olmaz. Tesisiniz için Emo tarafından yıllık topraklama ve tesisat kontrol raporu yapılmasını talep edin. Sizin onlar yapmamışlar , kabahat onların demeniz sizi hukuki sorumluluktan kurtarmaz.

Son düzenleme:
Raporlar,evraktan geçirilip ! ,bir nüsha fotokopi alınıp dosyalanacak.Rapor yazmaya korkuyor ise,o işi bırakacak.İster kamu,ister Özel Sektör,prosedür değişmez.Onun ,şeyinden ! korkması , bilirguşunu ! enterese etmez.
xxxxxx xxxxxxxxx bünyesinde bulunan elektrik panolarının genel durumu, bina içerisindeki topraklama hattının uygunluğu ve etkinliği ile kaçak akım rölelerinin fonksiyon testlerinin yapılıp yapılmadığı hususlarında tarafıma yazılı bilgi verilmesi, bu sistemlerin aktif ve güvenli bir şekilde çalışıp çalışmadığına dair ilgili elektrik teknisyenleri tarafından yapılmış bir denetim veya rapor mevcutsa, bu belgelerin tarafıma sunulması hususu diye dilekçe yazdım olacakları bekliyorum.

Maaşını aldığın yeri taşlayamazsın. Kamuda bile. Sen derler kenarda dur bakalım. Sen gel tosunum derler.
İdare benim söylediğim her konuda bana destek oluyor.

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri