Kırıcı değil ama ilgisiz gibi yaklaştığın için bu gibi tepkiler alman normaldir.
İlgili birisi derdi ki ''Abi bu band başı band sonu da ne oluyo ki''
Bu soruyu
@sasen1 arkadaşıma sorsaydım tepkisi şu örnek gibi olurdu.
''Abi band başından ayarlıyorum ip sıkışıyo'' Çünkü bu Sasen arkadaşımızın uyduruk bir SONY saatli radyo konusunda kanını bile emmiş, yamyamlıktan vampirliğe transfer olmuştum
Ders anlatır gibi olması lazım ki senin ne denli bilgili olduğunu dolayısı ile nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini, en azından seni nasıl yönlendireceğimi bileyim. Band başı band sonu ifadelerinin anlamlarını dahi bilmiyorsan işimiz oldukça zor. Çünkü önce bu kavramları öğretmem lazım.
Benim tarzım endüstri meslek lisesi eğitiminden sonra çoğunlukla gavur (yabancı) hocalardan kurs almamdan kaynaklanmaktadır. Takdir edersiniz ki yabancı hocalar daha bilgili ve daha disiplinlidir.
Ancak Türkiye'de forumlarda öğrendiğim bir şey var ki...
Bir mevzu bir çok forumda dile getiriliyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Sonuçta mevzu çözülse bile muallakta kalıyor. O mevzuyu halleden kişi ise bu konuda hiçbir bilgiyi öğrenemediği için ise karşısına benzer bir konu çıktığında çuvallıyor, hemen yine forumlara dalıyor
Benim esas amacım insanlara birşeyler öğretebilmek olduğu için de en temel bilgilerden başlıyorum ki, karşımdaki insan birşeyler öğrenebilsin.
ÖNEMLİDİR:
Bu ibreyi yapmak son derece kolaydır. Sen tesadüfi olarak yapsan da karşına başka bir ibre çıktığında asla yapamazsın. Ancak benim bahsetmiş olduğum ince detayları öğrenirsen en azından farklı bir ibre karşına çıktığında o zaman ilmine göre hareket ederek ilerlersin. Eğer bir yerde takılırsan o zaman yine forumlarda benim gibi yamyam bulman zor olmayacaktır.