Kaspersky mi Norton mu?

Nod32 ile Microsoftun ücretsiz olan Microsoft Security Essentials kullanıyorum, MSE beklemediğim kadar iyi, sistem dosyalarına daha hakim, silmesi çok başarılı....Rus kaspersky başarılıdır, ben kullanmıyorum, nortonlu makinede ise sistem kasıntısından virüs bile çalışmaz...ona izinver bunu aç, şuydu buydu resmen operatörlük yaptırıyor...Kurtulun bence...
 
Artık Kaspersky Business Space versiyonunu kullanıyorum. Neredeyse makinede antivirüs programı yokmuş gibi çalışıyor makine. Yeni favorim bu.
 
Norton kur diyeceğim ama arkamdan sövüp saymanı istemem :D
Tavsiyem nod32
 
NOD 32 V4.0 kullanabilirsin,
 
microsoft beleş virüs programını yayınlamış ,artık ne amaçla yaptıysa virüs programı diğer firmalara gıçıklığınamı yoksa bilgisayarlarımızı kontrol etmek için mi belli değil ben kurdum ama rahatsızlık yaratıyor:)
 
NORTON Sistemi çok yoruyor. Kesinlikle Kaspersky.
 
bilgisayardan derinlemesine anlamam ancak aklıma yazdıklarınızı okudukca bir fikir geldi. bulabildiğimiz bütün antivirüsleri yüklesek ve hepsini pasif hale getirsek. haftada bir kere teker teker her birini aktif hale geririp genel bir tarama yaptırsak olmazmı.

bu şekilde antivürüsler pasif oldugu için bilgisayarı kasmaz. hepsine haftada bir kere bilgisayarı taratacağımız için, birinin göremediği virüsü, diğeri yakalar.
 
bence bilgisayarda nod32 bilgisayarı fazla kasmıyor ama daha bir güvenlik ve koruma icin kaspersky internet security
 
yapmaın beyler Nod32 artık bi çöp ... yazılımcıları artık iyi çalısmıor... geride kaldır eset nod32... unutun onu ... :D
 

Forum istatistikleri

Konular
129,069
Mesajlar
922,982
Kullanıcılar
451,347
Son üye
mrosleon

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst