otomasyoncu58
Üye
katılıyorum abiCirakligini yapmadigin isin ustalığına soyunma.
olayı anlamadan başkasına hak vermeyinkatılıyorum abi
genel bir cümleydi ama neyse sizde haklısınızlayı anlamadan başkasına hak vermeyin
benim yazdıklarımı okuyun sonra başkasını haklı bulun
bakın ben ne sormuşumgenel bir cümleydi ama neyse sizde haklısınız
bu cevabı benim yazdığımı okuyarak mı yaptınızSayın sparc0 burada herkes "herhangi bir elektrikçinin!" anlayabileceği şekilde birden fazla yöntemle istediğiniz bağlantının nasıl yapılabileceğini anlattı. Ne yazık ki anlatabileceklerimiz karşımızdakilerin anlayabileceği kadar. Dikkat edin, Elektrik görülemez, hissedildiğinde geç kalınmıştır. Saygılar.
ben kimseye laf çarptırmam bana çarptırılırsa ki çarptırıldı kendimi savunurumarkadaşim sen elektrikçinin dilinden anlamıyorsan buradakıler ne yapsın senın anlıyacağın dilide maalesef buradakı arkadaşlar bılmıyor çunku teknikle alakası yok senın ıstedığının yapmaya sıra gelınce insanoğlu azmettıkten sonra yapamıyacağı hiçbirşey yoktur işin goruldumu sen ona bak burada millete laf çarpıtmaya hakkın yok burada oyle ustalar varkı senın bir ayda işin içinden çıkamadığın olayı beş dakıkada çozer sen git işine bak boşver milletı eleştırme işini meşhur bır osmanlı padışahı sultan mahmut un bir lafı var belkı sende duymuşsundur vermeyınce mağbut neylesın sultan mahmut uzgunuz senın anlıyacağın dilden anlatamadık)
demiştiniz. Sanırım! doğru anlamışız ki ne lazım olduğunu ve nasıl bağlanacağını defalarca söyledik. Sen dili! kullanmaktan vazgeçin. Forumumuz da işler böyle yürümüyor. Elektrikçinin dilinden anlasaydınız buraya yazmazmışsınız?? Forumun yarısından çoğu bu dili bildiği halde buraya yazıyor, ki aynı dili konuştuğumuz için kolayca, saygı çerçevesinde anlaşabiliyoruz.sadece ne lazım ve nasıl bağlarım anlatırsanız sevinirim
peki o şemayı hazırlamak çok mu zordu buraya kadar uzadı konuSayın sparc0
demiştiniz. Sanırım! doğru anlamışız ki ne lazım olduğunu ve nasıl bağlanacağını defalarca söyledik. Sen dili! kullanmaktan vazgeçin. Forumumuz da işler böyle yürümüyor. Elektrikçinin dilinden anlasaydınız buraya yazmazmışsınız?? Forumun yarısından çoğu bu dili bildiği halde buraya yazıyor, ki aynı dili konuştuğumuz için kolayca, saygı çerçevesinde anlaşabiliyoruz.
Ha bu arada bu mesajı mesaj sayım artsın diye yazdım. Herkes bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?