Değerli arkadaşlar, üç harfli marketlerde satılan kavanozun üzerindeki boyalı desenleri çıkarmanın kolay bir yolu var mı? Sade cam görüntüsü bana gerekli, teşekkürler.
Değerli arkadaşlar, üç harfli marketlerde satılan kavanozun üzerindeki boyalı desenleri çıkarmanın kolay bir yolu var mı? Sade cam görüntüsü bana gerekli, teşekkürler.
öncelikle @M. Emin Hoca ustadan özür dilerim, soruyu doğru okuyamamışım.
1- tiner filan çıkarmaz
2- tiner cama hiç bir şey yapamaz
3- bildiğim kadarıyla o boyalar camları renklendirmekte kullanılan malzemelerden üretiliyor, fiziksel ve kimyasal müdahelerle de çıkmıyor. eğer bir yolu varsa da ben hiç denk gelmedim.
1- tiner filan çıkarmaz
3- bildiğim kadarıyla o boyalar camları renklendirmekte kullanılan malzemelerden üretiliyor, fiziksel ve kimyasal müdahelerle de çıkmıyor. eğer bir yolu varsa da ben hiç denk gelmedim.
1- tiner filan çıkarmaz
Bu baskılar olması gereken kalitede yapılmışsa çıkartma için maliyeti bir koli yeni kavonozu geçecektir. Nitrik asit ve hidroklorik asit belki işe yarayabilir. Ancak bu ürünler çok çok tehlikeli ürünlerdir. Serigrafi baskı işleriyle uğraşanlar kullanırlar.