Değerli arkadaşlar, üç harfli marketlerde satılan kavanozun üzerindeki boyalı desenleri çıkarmanın kolay bir yolu var mı? Sade cam görüntüsü bana gerekli, teşekkürler.
Maalesef işe yaramıyor, 600'C de desenler basılıyormuş.Genelde aseton işe yarar denemenizde yarar var.
Tiner diyorlar bir deneyin benceDeğerli arkadaşlar, üç harfli marketlerde satılan kavanozun üzerindeki boyalı desenleri çıkarmanın kolay bir yolu var mı? Sade cam görüntüsü bana gerekli, teşekkürler.
tiner camı bozarTiner diyorlar bir deneyin bence
Tiner diyorlar bir deneyin bence
öncelikle @M. Emin Hoca ustadan özür dilerim, soruyu doğru okuyamamışım.tiner camı bozar
daha önce cama damlattığım tiner camı buharlanmış gibi bir hale çevirmiştiöncelikle @M. Emin Hoca ustadan özür dilerim, soruyu doğru okuyamamışım.
1- tiner filan çıkarmaz
2- tiner cama hiç bir şey yapamaz
3- bildiğim kadarıyla o boyalar camları renklendirmekte kullanılan malzemelerden üretiliyor, fiziksel ve kimyasal müdahelerle de çıkmıyor. eğer bir yolu varsa da ben hiç denk gelmedim.
Rica ederim , Kıymetli Ustam özürlük bir durum yok, basta siz olmak üzere bütün cevap yazan arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim.öncelikle @M. Emin Hoca ustadan özür dilerim, soruyu doğru okuyamamışım.
1- tiner filan çıkarmaz
2- tiner cama hiç bir şey yapamaz
3- bildiğim kadarıyla o boyalar camları renklendirmekte kullanılan malzemelerden üretiliyor, fiziksel ve kimyasal müdahelerle de çıkmıyor. eğer bir yolu varsa da ben hiç denk gelmedim.