ayazotolastik
Üye
açılış ve kapatışta role sesi var ama kaynak yapmıyor
bu malzeme top 244 olup cihazın ilk start voltajını sağlamaktadır saygılarustalarım konu çok eski biliyorum ama bana aşağıda ki resimde işaretli yerdeki entegrenin adını kodunu verebilirmisiniz. bendeki patladı ne olduğu belli değil express weld 161 güç kartı.
cihazın marka ve modeli nedir röle sesi 24 voltu açtığının belirtisidiraçılış ve kapatışta role sesi var ama kaynak yapmıyor
rica ederim yanında 47.mf.400 v.kondansatörüde değiştirirseniz iyi olurKemal ustam çok teşekkür ederim.
Makinayı çöpe armaktan kurtardım.
IGBT leri zenerleri ve 47 uF lik kondansatörü değiştirdim.rica ederim yanında 47.mf.400 v.kondansatörüde değiştirirseniz iyi olur
sayın hocam hall efect diye adlandırılan akım sensörü var birden fazla aynı olay u malemeden çıktı tabi ıkışa giden kırmızı siyah geri besleme kablosuna bakış diyotlara bakmış farzediyorum saygılarslm ustalar ben tamir olayına yeni başladım bir kaç ekpresweld var elimde ikisi aynı arızayı veriyor
makina voltaj verdiğimde normal çalışıyor çıkış voltajıda normal elektrotu değdiğimde korumaya geçiyor yeşil ışık yanıp sönüyor tahminim kontrol kartı arızalı sizce yorum beklıyorum