Ben Memurum ve Akpartiliyim. Dijital ortamda siyasi mesajlar vermem hiç kimseyide suçlamışlığım yoktur bilakis olayın komikliğini ön planda tutmak amaçlı bu örneği verdim. Kedi ve diğer hayvanlar Akılsız,inançsız, iradesi olmayan Allahın yaratmış olduğu zavallı varlıklardır. Tarihtede böyle yanlışlıklar yapılıyor işte iki yalancı şahit çıkıyor adamı ipe götürüyorlar tıpkı sizler gibi !(Kazım uğur ve Tekin126)
Hangi partiden olduğun beni ilgilendirmiyor.
İmza kısmına " DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR. " yazan kişinin daha dikkatli olması için bir uyarıda bulundum.
Hayvanlar akılsız değildir.
Hayvanlar inançsız değildir.
Hayvanlar sadece mesul değildir.
Her yaratılmış kendi lisanınca Allah CC zikreder.
Allahsız demek Rabbisi yaradıcısı olmayan demektir.
Senin inancında bu varsa benim sana sözüm yok.
İnançsız ateist ya da her ne ise Allah ı inkar edebilir ama bu onun Allah tarafından yaratıldığı gerçeğini değiştirmez.
Bir toz zerresi dahi yoktur ki kendi kendine var olmuş olsun.
Bütün bunları bildiğini sanıyorum.
Lakin toplumda bazı kesimlerin ne ifade ettiğini düşünmeden sarf ettiği sözler vardır ki bazıları imanı zedeler.
Kedinin mükellifliği yok ya senin ?
sadece imzanızı kopyalıyorum başka yorum yazmama gerek yok insanlik hali hata yapabılır insan gerı adım atmakta elzemlıktır iyi günler iyi çalişmalar dılıyorum " DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR. "
İşin en düşündürücü ! yanı,İTÜ mezunu,Elektrik mühendisi bir kişinin,bir kedi yüzünden,40 yerde birden elektrik kesintisi olduğunu söyleyebilmiş olmasıdır.Ne kediymiş beeh.Bir zamanlar,bir enerji bakanının,üretilen elektriğin fazlasını toprağa verdiği söylenir 40 senedir.Bu da 50 sene gider heralde.
[MENTION=301888]YaşlıUzman[/MENTION]" ın ilk mesajını okuyunca enerji bakanının söylediklerine karşı bir eleştiri ifadesi olarak algıladım..
yani [MENTION=301888]YaşlıUzman[/MENTION] enerji bakanını eleştiriyor..ironi yapıyor ..
dolayısı ile [MENTION=301888]YaşlıUzman[/MENTION] Elektrik kesintilerinin altında bir bit yeniği olduğunu söylüyor..
benim anladığım bu...