KENDİMİ SÜRESİZ BANLIYORUM.

Sayın Üyelerimiz;

Siyaset, eğitim sistemi ve yaşam standartları arasında malesef çok ince bir çizgi mevcut.Bu çizgi aşıldığı anda müdahale etmeye çalışıyoruz.Tabi bazen geç kalınabiliyor yada dikkatten kaçmış olabiliyor.Ama tüm yönetici arkadaşlarım ve ben elimizden geldiğince bu ince çizgiyi ihlal ettirmemeye çalışıyoruz.

Sn. mustafatemel_5885 'inde söylediği gibi bizi kimsenin siyasi görüşü, dini , dili , mezhebi yada etnik kökeni ilgilendirmez burası mesleki bilgi paylaşım sitesidir burada sadece mesleki tartışmalar ve yardımlaşmalar yapılır.

Önce ki senelerde Serbest konular bölümünü kaldırmayı düşündük fakat gelen talepler ve istekler doğrultusunda bu düşüncemizden vazgeçtik. Bizim kimseye düşman olmaya yada bizim dediklerimiz ve isteklerimiz olacak tarzı bir düşüncemiz olmadı olamaz.Sonuçta tüm yönetici arkadaşlar hobi olarak zevk için bu işi yapıyorlar.

Onun için her kapatılan konuda ; haklı olan yada haksız olanın yanına geçip ver yansın etmenin hiç bir anlamı ve manası bulunmamaktadır.

Her açılan konunun siyasete doğru kayma ihtimali olduğu sezildiği anda konu kilitlenirse; bu seferde öyle bir ihtimal yoktu neden kilitlediniz diye isyan edeceksiniz.

Sitemizin kuralları gayet açık ve nettir Sayın Üyeler ; Saygı çerçevesinde, dozunu kaçırmadan mesleki tartışmalar ve bilgi alış verişi bunların dışına çıkmak yasaktır.

Sitemize ilk üye olduğunuzda sözleşmeyi okuyup onaylıyorsunuz.Üye olurken hepsine evet te üye olduktan sonra neden bu isyan anlam veremiyorum doğrusu.

Tuhaf karşıladığım diğer bir durum gruplaşma.Bu sitede yöneticilerin hepsinin adına rahatlıkla söyleyebilirim ki ; hiç birimiz kimseye kin gütmez yada kişiye göre davranmaz kural neyse o uygulanır. Ama nedense olayları uzaktan izliyorum bir sorun oluyor "A" üyesi ceza alıyor ,uyarılıyor , yada geçerli bir sebepten konusu kilitleniyor veya siliniyor. Hemen akabinde "B" üyesi geliyor "C" üyesi geliyor ortaklaşa bir savaş açılıyor.

Bu konularla uğraşmayın arkadaşlar bakın diğer üyelerden ne öğrenebilirim,diğer üyelere ne verebilirim. Yaptığım işi nasıl geliştirebilirim bunlarla ilgilenin.Forumu bunlarla meşgul edin.

Tabi ki bir haksızlığa uğradığınıza inanıyorsanız susun , sessiz kalın demiyorum.En doğal hakkınızdır hakkınızı savunmak. Özel mesajla bizlere ulaşın hepimizin iletişim bilgileri mevcut.Bu gibi durumları böyle halledelim bir konu açıp ver yansın etmenin forumu bu şekilde meşgul etmenin hiç bir anlamı yok.

Saygılarımla...

kendini kanıtlamış üyelerin sevgisi kazanmış yaşı olgun söle en azında 50+ olan bir iki abimizi daha yönetici yada yardımcısı gibi bir konuma getirseniz nasıl olur

ben forum u çok kirli buluyorum abuk subuk mesaj dolu

mesela ilan verme sayfası eleman arayan iş arayan sayfası kimse kurallara göre ilan vermiyor direk silin ilanı yer kaplamasın ya veren adam gibi versin yermesin
 
Yok olmaz öyle WOLFLANE O uyarılar sadece yazı yazanlar veya iş arayanlar için geçerlidir firma sahiplerine yada eleman ilanı veren kişilere değil.

BU FORUMDAN KENDİMİ SÜRESİZ YASAKLIYORUM.

Kalp kırdıysam veya incittiysem o arkadaşlardan "Özür dilerim"

Hoşçakalın....
 
Bu konularla uğraşmayın arkadaşlar bakın diğer üyelerden ne öğrenebilirim,diğer üyelere ne verebilirim. Yaptığım işi nasıl geliştirebilirim bunlarla ilgilenin.Forumu bunlarla meşgul edin.

Belki mümkün değil ama herkesin bu kafada olması lazım. Burada amaç mesleğini öğrenmekse, mesleğin ile ilgili konuşmalısın. Aksi takdirde olay hep amacından sapar.
 
Türkiye hariç dünyanın hiçbir teknik bilgi içeren forum sitelerinde böyle gariplikler görülmez.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,190
Mesajlar
924,067
Kullanıcılar
451,553
Son üye
baran.3230

Yeni konular

Geri
Üst