saltukakar
Üye
90 lı yıllarda internett yoktu kimseye bir şey sorulmazdı deneyerek işler öğrenildi şimdiki gibi forum yoktuki fikir alabilesin bizim jenerasyon hep hata yapa yapa işi öğrendi
hatalar zaman geçince komikleşiyor ama anında çokk ciddi bişekilde insan ürküyor bugün çırağı eğiteyin dedim protolin döktürdüm başardı ama tokattan kaçamadı sonra usta niye vurdun dedi yarın ben olmadığım zaman elinde gözünde işteolsunki hata yapma diye dedim şimdi anlamazlar ama başından ustası gidince oan anlayacaklar çırğın eniyisi ustasıolmadığında kendi kendine çalışandır inşallah sizinde öyle olur
genelikle enerji kesmeden çalışırım ama daha hiç patlatmadım patron bile diyorki sen çalışırken kalbim duracak gibi oluyor yani benim patron kesin kalpten gidecek bigün ama nezaman bende bilmiyorum
hatalar zaman geçince komikleşiyor ama anında çokk ciddi bişekilde insan ürküyor bugün çırağı eğiteyin dedim protolin döktürdüm başardı ama tokattan kaçamadı sonra usta niye vurdun dedi yarın ben olmadığım zaman elinde gözünde işteolsunki hata yapma diye dedim şimdi anlamazlar ama başından ustası gidince oan anlayacaklar çırğın eniyisi ustasıolmadığında kendi kendine çalışandır inşallah sizinde öyle olur
genelikle enerji kesmeden çalışırım ama daha hiç patlatmadım patron bile diyorki sen çalışırken kalbim duracak gibi oluyor yani benim patron kesin kalpten gidecek bigün ama nezaman bende bilmiyorum
Hakikaten de efsanesin o zaman
Aman dikkat et. Elektriğin şakası olmaz.
Bir gün TV'de röportaj vardı. Kamyonculara yoldan aldıkları bayanlar hakkında soruyorlardı; "siz AIDS"'ten korkmuyor musunuz diye... Sözüm meclisten dışarı Birisi bizim Efsane usta gibi cevap vermişti. Biz Türk'üz. Bize birşey olmaz...
Yaklaşık 15 yıldır mühendislik yapıyorum. Sahada pek çok arızalara gittim. Hemen hemen her türlü olayla karşılaştım. Çalıştığım işyeri Türkiye'nin en büyük fabrikalarından birisiydi ve orada başmühendislik yaptım. Sakın yanlış anlama ama o sana öyle diyen patronun adam değil. Ben olsam senin iyiliğin için ilk dakika içinde kovardım seni.